Orkar inte

Publicerad 2010-08-25 18:35:52 i Min vardag,

Orkar inte vara "aktiv" på bloggen just nu. Vill göra om den och sånt först. Nästa vecka ska jag fixa mitt hår hos frisören och då kommer jag fixa om lite på bloggen t.ex. headern. Så tills dess kommer jag antagligen inte skriva nått inlägg. Men får se.

blaa

Publicerad 2010-08-22 12:29:01 i Min vardag,

Igår var det Midnattsloppet och då var vi där och hejade :) Det var skitkul men jag har lite ont i halsen idag haha.
Vet inte vad som händer innan träningen idag men som sagt så är det träningsdags sen, ska bli rätt kul. Fast jag har fortfarande träningsverk så den lär väll bara bli värre haha.
Kram

Min kropp gör ont

Publicerad 2010-08-20 22:41:32 i Min vardag,

Jag har en sånn extrem träningsverk att det gör ont så fort jag rör mig! Det gör ont så fort jag rör ett finger typ haha. Känner mig gammal ;) Men men det bevisar ju bara att jag har tränat haha.
Hade bara en lektion idag, rätt gött om man säger så.
Åkte till stan med mamma och Nisse(morbror), fick en ny väska och ett par nya pärlörhängen. För jag tappade det ena när jag sprang till bussen för några dagar sedan. Jag älskar min nya väska :) Men orkar inte ta kort på den nu så det får bli ett senare projekt.. om jag ens orkar haha.
Efter vi hade varit i stan så hyrde vi film och köpte chips och cola. Vi hyrde G-force och Percy Jackson och kampen om åskviggen :) Jag tyckte de var jättebra.
Nu ska jag bara sitta här tänkte jag och inte göra ett piss.
Imorgon blir det bland annat att heja på Midnattsloppet.
Puss hej.

Hemma efter en grymt bra träning

Publicerad 2010-08-19 22:27:47 i Min vardag,

Torsdagar är den längsta dagen typ och jobbigaste. Men eftersom det är första veckan så var det inte så hårt än. Efter skolan fick jag mc'donalds och sen var det träningsdags. Var helt opeppad på träning först men det var en så sjukt bra träning! :D Särskilt gymnastikmässigt för mig :D Mitt psyke var inte med mig idag och det var jag tacksam för hehe. Är riktigt nöjd med dags träning. Men det jobbiga är att jag kommer ha en riktigt go träningsverk imorgon haha.
Nu ska jag duscha :)
Godnatt.

Vampires sucks

Publicerad 2010-08-18 21:07:58 i Min vardag,

Skolan först och sen var det bio time. Jag, Josse, Rola, Ellie, Kim, Catrin, Lisa, Danielle och Balder var och såg på Vampires sucks. Jag tyckte iaf att den var jättebra :) Sen beror det nog på vilken sorts humor man har och sånt där. Har inte så mycket mer att skriva.. Det var iaf jättekul och mysigt :)
Nu ska jag nog ta en dusch tror jag.. Och sen typ sova.
Natti



Josse och Rola



Josse, Rola och Jag



Rola, Jag, Ellie, Kim, Balder, Catrin, Lisa och Danielle (Josse tog bilden)

Vampires sucks

Publicerad 2010-08-18 21:07:58 i Min vardag,

Skolan först och sen var det bio time. Jag, Josse, Rola, Ellie, Kim, Catrin, Lisa, Danielle och Balder var och såg på Vampires sucks. Jag tyckte iaf att den var jättebra :) Sen beror det nog på vilken sorts humor man har och sånt där. Har inte så mycket mer att skriva.. Det var iaf jättekul och mysigt :)
Nu ska jag nog ta en dusch tror jag.. Och sen typ sova.
Natti



Josse och Rola



Josse, Rola och Jag



Rola, Jag, Ellie, Kim, Balder, Catrin, Lisa och Danielle (Josse tog bilden)

Today was a mix

Publicerad 2010-08-17 20:09:08 i Min vardag,

Dagen har varit blandad av massa känslor. Lugn, saknad, ilska, avsmak, dåligt samvete, glad, irritation, ledsen, besviken, jätteglad.. Det var nog nästan allt jag har känt idag :) Som sagt today was a mix. Hade bara 2 lektioner idag eller kan man ens kalla det lektioner? Hade matte först men ingen hade typ med sig kollegieblock så vi fick spela ett spel i en timme, sen hade vi engelska i typ 10 min för ingen hade med sig kollegieblock eller boken. Fast det lustiga var att jag hade varit "jätteduktig" och tagit med mig allt jag behövde haha, jag var som sagt typ ensam om det. Så jag var hemma runt 11.
Då hjälpte jag mamma med att dammsuga lite för hon håller på och städar hela lägenheten typ, ett rum i taget. Och sen hade vi bokat matttvätt så jag hjälpte henne lite med det också.
Runt 16 träffade jag pappa i stan :) Vi fikade och pratade och sen gick vi runt i affärer och tittade. Fick lite grejer. Jag fick en parfym jag har velat ha jäääääääääääättelänge, ett asbra schampo och en typ tröja jag ville ha :)
Han är snäll han <3
Kom hem för runt en timme sen. Har inte gjort så mycket hitills, typ suttit vid datorn och ätit middag.
Nu ska jag ta en go dusch och sen ska jag nog kolla på Glee tror jag :D
Imorgon blir det bio med tjejerna :)
Puss hej.



Parfymen och schampot



Tröjan

Mysig dag

Publicerad 2010-08-16 19:53:57 i Min vardag,

Gick upp runt 7 för att göra mig i ordning. Var ju som sagt dags för skola idag. Vi hade "upprop", fick lite information och sånt och en ny kalender. Kollade även vad jag hade fått i individuellt val och jag har fått keramik :D Det ska bli kul, det ville jag ha.
Efter det gick vi ( "gänget" haha) till mölndals bro och där tog vi spårvagnen till stan och fikade. Vi gick till Frank's (tror jag det hette). Asgrymt café verkligen! :)
Sen när jag kom hem så hjälpte jag mamma med lite saker. Nu ska jag strax diska och sen kl. 20.00 är det Det Okända på tv4 plus, och det ska jag absolut se på :D Ska nog käka lite chips också.. hehe, vill att dom ska ta slut ;)
Lägger in lite bilder från Rix Fm.
Puss



Har inte orkat

Publicerad 2010-08-15 22:49:16 i Min vardag,

Jag har inte orkat skriva något inlägg. Jag har haft en bra helg iaf. Har varit på Rix FM festival idag, bilder kommer nog imorgon för jag orkar inte just nu. Imorgon börjar skolan igen, och jag vill verkligen inte.
Natti natti.

Träningsdags idag

Publicerad 2010-08-12 15:26:34 i Min vardag,

I gårkväll hängde jag med Carro och hennes kille och kollade på Hardcore Superstar. Jag hade ingen aning om att dom skulle vara asbra :D Haha. Det var iaf väldigt kul. Tog lite bilder med min mobil för jag glömde kameran hehe, inte så jättebra kvalité men det får va :)
Idag har jag inte gjort så mycket hitills. Kollade nyss på Corps's Bride , tror jag den heter. Första gången jag såg den och den var faktiskt bra :)
Nu ska jag spela lite Sims tror jag haha.
Sen ikväll är det träningsdags. Första träningen på hela sommaren typ. Ska bli rätt kul, känner bara att jag inte är i form haha.
Puss



 Bilder från igår

Ska bara slappa idag

Publicerad 2010-08-11 12:18:39 i Min vardag,

Jag har tänkt att bara slappa idag. Ska bli gött, fast ska nog försöka fixa lite i mitt rum också. Jag har typ haft ont i huvudet varenda dag nu? Tror inte det är särskilt bra.. men det kanske beror på att jag inte har ätit grönsaker på länge ;) Haha. Nej men imorgon börjar första träningen och det betyder att jag behöver klippa av mina naglar :( Men men jag trivs med korta också. Och sen börjar ju skolan nästa vecka och jag har bestämt mig för att när skolan och träningarna nu har dragit igång så ska jag äta nyttigt. Och jag får bara äta typ chips och sånt på helgerna om jag ens vill det. För jag är taggad på att träna gärnet nu i höst :)
Nu ska jag göra nått.. Fast jag vet inte vad än haha! :)
Puss

Sjukt bra film!

Publicerad 2010-08-10 22:48:55 i Min vardag,

Letters to Juliet var en av de bästa filmer jag har sett! En riktigt romantisk komedi som gjorde en både glad och ledsen. Precis som det ska vara :) Åh btw vad jag älskar att gå på bio. Jag älskar känslan när alla t.ex. skrattar åt samma sak, det är så härligt! :D Det är något jag blir glad av.
Helt klart en film värd att se. Och Amanda Seyfried var såklart helt grym <3
Nu är jag rätt trött känner jag men jag har absolut ingen lust att sova än :)
Ska hitta på något att göra nu..
Kraaam

Bio med Sara

Publicerad 2010-08-10 15:16:37 i Min vardag,

Gårdagen var riktigt rolig. Jag och Clara åkte till Liseberg, det var jättekul :) Sen på kvällen kollade vi bland annat på film hemma hos henne och tjockade oss ;)
Idag har jag hitills grejat och lite sånt och sen senare ska jag på bio med Sara :D Vi ska se Letters to Juliet, ska bli riktigt roligt.
Puss

Firat morfar idag

Publicerad 2010-08-08 19:26:43 i Min vardag,

Min morfar fyller år imorgon men vi firade honom idag :) Vi åkte in till stan och åkte Göteborgs hjulet, det var fin utsikt och så. Sen åt vi ute, jag är fortfarande mätt haha. Han fick en film också :)
Nu ska jag bara sitta vid datorn hade jag tänkt, känner bara för att slappa :)
Pöss

 Bild på hjulet

1 dag och 1 vecka kvar

Publicerad 2010-08-07 23:05:15 i Min vardag,

Just nu undrar jag vart sommaren tog vägen? 1 dag och 1 vecka kvar tills skolan börjar. För en vecka sen ville jag verkligen inte tillbaka till skolan men nu börjar jag nästan ändra mig. Jag har så sjukt tråkigt nu så det ska på ett sätt bli skönt att komma tillbaka till "verkligheten". Fast samtidigt vill man ju ha sommarlov, men jag har typ inget att göra längre och det kommer jag ju ha när skolan börjar igen haha.. Och sen börjar ju träningarna snart också och det ser jag verkligen fram emot. Jag har tjockat mig för mycket nu i sommar haha.
Jag har inte alls gjort mycket idag. Bara tagit det lugnt, spelade Sims 3 lite. Var ett tag sen jag spelade det haha :P
Sen så har jag kollat på Dear John, en av mina favoritfilmer. Laddade ner Sommaren med Göran förut, har inte sett den så jag ska nog kolla på den nu :)
Imorgon ska vi fira morfar för han fyller år på måndag. Vi ska äta ute och åka hjulet som ligger vid operan typ..
Nu blir det film då.
Puss <3

2 filmer

Publicerad 2010-08-07 01:28:56 i Min vardag,

Min dag har varit ganska lugn. Började med att rensa bland lite saker och lyckas få en hylla helt tom i min typ "byrå" , duktigt känner jag ;) Mamma och Nisse skulle äta sushi idag så jag fick mc'donalds :D Har inte ätit det på jättelänge så det satt fint i kistan ;)
Sen har jag kollat på 2 filmer. The proposal och The notebook.   Helt grymma filmer. The proposal hade jag inte sett innan men The notebook har jag sett 1 gång förut. Jag älskar verkligen att kolla på film haha :)
Nu är det lite sent så nu ska jag nana.
Natti natti

Idag har jag varit duktig

Publicerad 2010-08-06 00:29:49 i Min vardag,

Sov ut idag med, gör det nästan varje dag hehe. Sen började jag och mamma greja och rensa. Hon i sitt rum och jag i mitt. Jag känner att jag har varit duktig idag, slängt massa onödig skit som jag inte behöver, slängt gammalt smink och lite sånt :)
På eftermiddagen var jag med Clara :) Vi gick en promenad och kollade på film och tjockade oss. Vi tittade på Fired up för hon hade inte sett den, det är verkligen en grym film :D
Sen innan hon gick hem så hjälpte hon mig med att ta bilder på snygga kändis killar från google. Så nu har jag riktigt heta bakrundsbilder ;) hihi
En grej jag funderade på idag: Det verkar som att när amerikanare festar så dricker dom alltid ur pappersmuggar? Så är det alltid i alla filmer iaf. Kom och tänka på det idag bara :o Rätt konstigt ändå haha.
Nu ska jag strax krypa ner i sängen och läsa :)
Godnatt <3

 What's up with the pappersmuggar?

Soft dag

Publicerad 2010-08-04 23:07:14 i Min vardag,

Sov rätt länge dag vilket alltid är skönt. Mamma och Nisse ville hitta på något så vi åkte till Nääs slott och gick på en slottsvisning. Jag gillar historia och sånt så jag tyckte att det var kul :) Efter det åkte vi hem. Åt middag och sen träffade jag Rola :) Vi satt och pratade på hennes gård, mysigt. Det var ett tag sen jag träffade henne.
Gick hem runt halv 10 och sen dess har jag suttit vid datorn typ. Ätit chokladpudding också (Y) Riktigt gott, synd bara att det ser ut som bajs hahaha.
Juste! Vi åkte till torget innan vi åkte hem och då gick jag och mamma till BikBok. Fick 2 linnen, tofsar och hårspännen. Men hårspännena försvann? Vet inte vart dom tog vägen :( Var bara helt vanliga men jag behövde dom.
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa tänkte jag.
Sov gott.

 Nääs slott

 Visst ser det ut som bajs?

 Dagens shopping

Rätt tråkig dag

Publicerad 2010-08-03 23:29:11 i Min vardag,

Hade en rätt tråkig dag idag. Satt hela dagen och väntade på nått som inte hände, jag hatar sånt. Träffade alltså inte Carro och Lina. Vi kanske ska träffas nästa vecka istället.
Jag var med Clara istället :) Vi åkte till Triumf glass och köpte glass ;) Sen åkte vi hem till henne och lyssnade på musik och pratade typ :) Mysigt.
Nu ska jag sminka av mig och ta på mig pyjamas (Y) Sen ska jag krypa ner i min säng och läsa.
Jag är jättelässugen! :)
Btw så blev det inga ego bilder idag, funkade inte idag men så är det ju vissa dagar :P
Sov gott.

Är på rätt bra humör idag känner jag

Publicerad 2010-08-03 14:13:49 i Min vardag,

Solen skiner idag vilket jag tycker är härligt härligt. Är på rätt bra humör idag känner jag, och det gillar vi. Hatar att vara sur och butter haha :) Jag har inte gjort så mycket hitills idag. Tagit det lugnt och gjort mig i ordning. Senare så kanske jag ska vara med Carro och Lina :D Har inte varit med dom sen vi slutade 9:an. Och det var ju över ett år sedan nu! Har bara träffat dom snabbt några gånger, så jag hoppas det blir av idag för det skulle vara superkul :)
Nu ska jag försöka ta lite ego bilder tänkte jag ;) Kan vara rätt kul när man har tråkigt hehe.

Cheerleading filmer

Publicerad 2010-08-02 22:17:41 i Min vardag,

Jag bara älskar cheerleading filmer! Fast det kanske inte är så konstigt egentligen? :) Haha. Har precis kollat på Fired Up och den var ju superbra! :D
Jag rös typ hela tiden, så fort jag ser ett stunt så reser sig "pälsen" haha, helt sjukt. Men cheerleading är min passion så jaa.. ;) Längtar så himla mycket efter att få börja träna igen!
Helt grymt bra film iaf! Helt klart värd att se!

Dagen

Publicerad 2010-08-02 16:41:03 i Min vardag,

Mamma väckte mig typ vid 9 och jag la mig runt 3 så jag kände mig som en zombie när jag vakna haha. Jag, mamma och Nisse har åkt runt i massa affärer idag och letat efter nya stolar som jag och mamma kan ha på balkongen. För våra håller på att gå sönder. Men vi hittade inga bra. Vi var runt i massa affärer och när vi var på ÖB så fick jag lite saker jag behövde. Tamponger och bindor, riktiga tjejsaker haha :) Och så fick jag Veet hårborttagningscreme. Jag har provat hårbortagningssprayen innan och den funkar superbra tycker jag men den är rätt dyr och tar slut fort så jag tänkte prova cremen istället, den är liiite billigare ;) Får hoppas att den funkar.
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Men jag har inte lust med någon speciellt. Har tänkt att kolla på film ikväll :)
Ha det gött!

Shoppade lite idag

Publicerad 2010-08-02 02:20:16 i Min vardag,

I förmiddags åkte jag in till stan för att kolla på lite kläder jag hade kikat på tidigare, men köpte inget där. Sen åkte jag till torget och shoppade på New Yorker :) Bild finns längre ner.
Sen var jag hemma och rensade lite bland mina kläder, fast jag la mest i ordning allt haha.
På eftermiddagen typ träffade jag Tobbe :) Vi satt och prata och sen gick vi en sväng runt Ruddalen.
Den här dagen har varit typ den värsta dagen på länge men så är det väll ibland.

 Det här köpte jag idag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela