31 Maj 2010

Publicerad 2010-05-31 20:55:27 i Min vardag,

Hej hopp! Galet skön dag i skolan idag :) Först hade jag samhällsprov, sen bild och sen matte. På bilden gjorde vi en riktigt rolig grej. Alla tog varsitt A3 papper och på det skulle vi skriva ner vad vi har lärt oss under terminen och vad vi tror kommer ske i 3an. Typ hur vi kommer se ut osv. Sen la vi dom i en mapp och den ska våran lärare tejpa igen och lägga i det hemliga rummet. Sen när vi väl tar studenten ska vi öppna mappen och läsa igenom allt! Galet kul :D På matten spelade vi ett spel, det var faktiskt kul :)
Det har varit en riktig skön dag idag faktiskt. Och vi gillar det härliga vädret (Y)
Imorgon är vi lediga för 3orna tar studenten. Underbart!
Ska kolla på tv nu.
Pusss<3

Nu är denna säsongen slut

Publicerad 2010-05-30 21:00:36 i Min vardag,

Sommaruppvisningen gick bra :) Det känns ju bra eftersom det var sista gången vi körde programmet någonsin. Rätt skönt att säsongen är slut ändå för jag är så sjukt trött. Vi kommer ju ändå ha sommar träningar :) Jag ser fram emot det. Efter uppvisningen åkte jag och min morbror och köpte en blomma till min mamma. Sen köpte vi pizza, mums. Till efterätt blev det jordgubbar och grädde :D
Nu måste jag plugga samhäll, fast jag vill verkligen inte. Men men, what to do..
En posetiv sak med att säsongen är slut är att nu kan jag börja gå i klackar! :D Woho.
Kraaaam!<3

30 Maj 2010

Publicerad 2010-05-30 10:41:51 i Min vardag,

Idag är det dags för sommaruppvisning! :D Woho. Det är i aktiviteten i mölndal, 15.30 är det insläpp och allt börjar 16.00 - 17.30 . Inträde är 20kr.
Det ska bli riktigt kul :)
Nu måste jag göra mig i ordning, puss <3

Sugen på lov nu

Publicerad 2010-05-29 22:06:42 i Min vardag,

Jag är sjukt sugen på sommarlov nu. Kunna sova länge, och göra precis vad man vill (nästan iaf ;) ). Fast jag har skola 14 dagar extra.. Måste gå sommarskola för jag fick IG i matte haha -.-' Men men, det är ju faktiskt bra att gå sommarskola istället för att läsa om Matte A kursen i 2an.

Var ju på Flunsan idag. Det var helt okej, vi fick sålt lite lotter och så, och så stuntade vi lite och sånt skojsigt. Men det var sjukt kallt i dräkten! :O Usch. Sen när jag kom hem så tog jag en varm dusch och så har jag ätit middag. Måste stänga av snart för jag måste plugga, suck*
Imorgon är det sommaruppvisning! :) Ska bli kul. Då är det sista gången man kör årets rutin, snyft :( Men men :)
Bara så alla vet så älskar jag mitt lag <3
Puss <3

28 Maj 2010

Publicerad 2010-05-28 22:30:44 i Min vardag,

Det var rätt kul i skolan idag :) I bamba idag så fick alla varsin Daim glass :D Det kändes lite lyxigt må jag säga. Idag på svenskan så argumenterade vi. Så jävla kul var det asså hahaha. Lisa fick mig att nästan gråta av skratt och det var längesen det hände :D
Efter skolan träffade jag Clara en snabbis och sen så åkte jag och mamma till torget och shoppade lite. Köpte solglasögon, ett linne och en kofta :)
Sen har jag pluggat lite och så. Det är synd att det är så tråkigt att plugga när det är något man verkligen behöver göra.

Jag känner att jag är inne i ett lite deppigt läge just nu. Har varit det sen vi kom hem från tyskland, aa nästan 1 vecka. Tänkte bara säga förlåt om jag är jobbig eller så men jag kan inte riktigt hjälpa det. Men det går väll över, hoppas jag haha.
Man kan inte må bra jämt haha.

Puss <3

27 Maj 2010

Publicerad 2010-05-27 08:52:37 i Min vardag,

Ska snart åka till skolan. Första lektionen är matte, sen svenska och sen kultur och idéhistoria. Vi slutar tidigare idag för vi har ingen gympa :) Rätt skönt. Ikväll är det sista träningen som Wildcats 09/10 :( Snyft.
Sen nästa vecka startar sommarträningarna.
Hoppas det blir en bra dag idag, jag orkar inte med en dålig dag.
Puss <3

Trött på allt just nu

Publicerad 2010-05-26 19:20:00 i Min vardag,

Jag är så sjukt trött på allt just nu. Inget känns bra just nu typ. Jag är förvirrad. Det känns som att allt går mot mig just nu i allt typ, kärlek, cheerleading, skolan med mer och blablabla..... Jag orkar inte mer.

24 Maj 2010

Publicerad 2010-05-24 19:43:30 i Min vardag,

Kom hem från tyskland idag. Vi åkte ju dit i fredags. Vi tävlade på lördagen och vi kom 10:a av 21 lag. Så det var ju inte såå illa ändå :) Vi åkte massa "karuseller" och hade så sjukt kul. Kommer aldrig glömma den här helgen asså :)
Vi åkte från tyskland igår runt 19.00 och vi var hemma idag runt 9.00 tror jag det var ungefär. Jag sov inte någonting under natten, kunde inte somna. Sen när jag kom hem gick jag och la mig och sov några timmar. Och sen när jag vaknade trodde jag att det var tisdag! Snacka om att jag kände mig helt skev förut. Haha xD
Nu orkar jag inte skriva mer :)
Puss <3

 Shopping gillar vi!

20 Maj 2010

Publicerad 2010-05-20 08:21:34 i Min vardag,

Jag har skittråkigt, har verkligen ingenting att göra. Sitter bara och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka till skolan, det är inte ofta det är så kan jag säga haha. Idag är det modevisning i skolan vid typ 13.30. Det ska bli kul att se.
Sen ikväll är det sista träningen innan vi sticker till tyskland :)

En grej jag vill lägga till är: JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ KILLAR.
Så nu vet ni det.

Kramisar<3

19 Maj 2010

Publicerad 2010-05-19 19:48:00 i Min vardag,

Har inte skrivit på ett tag nu! Men i helgen var jag ju i Uppsala och tävlade SM :) Vi kom 4:a av 8:a lag så vi är jättenöjda för det var hårt motstånd. Sen under veckan har det inte hänt så mycket, jag har varit sjukt trött + att jag är förkyld så jag har inte haft lust att skriva nått inlägg.
Vi har intensiv vecka i skolan nu vilket betyder att vi har bild hela veckan, och vi får i princip komma och gå som vi vill :) Sånna veckor gillar vi!
Imorgon har textil modevisning och det ska bli jättekul att gå på den! Kan nog inte se hela men det viktigaste är att jag får se 1:ornas kjolar :) Det ska verkligen bli skojigt.
På fredag bär det av till tyskland med laget! :D Vi åker på fredagkväll och är framme i tyskland på lördagmorgon. Under helgen ska vi tävla och springa runt på ett nöjesfält :D Ska bli jättekul + att jag bara har varit norge och danmark tidigare så det är första gången jag kommer utanför norden. Det känns som att jag drömmer och jag kommer nog inte fatta att jag är i tyskland när vi väl är det :) Ska försöka ta massa bilder under helgen.
Nu ska jag läsa lite blogginlägg.
Puss <3

 Random bild från helgen :D

14 Maj 2010

Publicerad 2010-05-14 07:59:32 i Min vardag,

Idag åker jag till Uppsala med laget! Ska bli kul :) I helgen är det ju SM i cheerleading. Imorgon ska vi heja på Bobcats och sen på söndag så är det våran tur att tävla. Får hoppas att det går bra :)
Ska strax gå och duscha och sen ska jag packa färdigt och göra mackor som jag ska ha på väg till Uppsala.
Så nu kan jag inte skriva mer.
Kommer inte ha tillgång till dator under helgen, så det blir inga inlägg.
Puss <3

13 Maj 2010

Publicerad 2010-05-13 12:16:09 i Min vardag,

Vaknade runt halv 11. Gött att få sova länge hehe ;) Sitter fortfarande i pyjamasen, men tänkte gå och duscha nu. Ska gå hem till morfar en snabbis sen. Ikväll är det dags för sista träningen innan SM! :) Jag hoppas den går bra.
Puss <3

12 Maj 2010

Publicerad 2010-05-12 20:31:55 i Min vardag,

Hade nationellt prov i matte idag, och det gick jättedåligt. Men det var jag ju beredd på. Efter det åkte jag in till stan och käkade på donken med Anders, Mini och Börje. Mums :) Efter det så gick vi till centralen och tog tåget till Kungsbacka tillsammans med några andra i laget. Vi hejade på Aranäs när de mötte Elof.. nånting.. i 5-kamp. Aranäs vann :D Riktigt roligt.
När vi skulle hem sen så spöregnade det, usch. Inte mysigt. När jag kom hem sen så tog jag en varm dusch så jag skulle bli varm igen :)
Åt middag nyss och nu ska jag strax spela Sims 3. Var ett tag sen jag gjorde det ;) Ska bli kul faktiskt hahaha. Superskönt att vi är lediga imorgon!
Puss <3

11 Maj 2010

Publicerad 2010-05-11 16:33:01 i Min vardag,

Buffertdag idag, vilket betydde ingen skola (Y) Så jag kunde sova ut idag och det gillar vi :)
Satt och pluggade matte i förmiddags och då insåg jag att jag verkligen kommer få ig på matte provet imorgon
:( Jag suger verkligen. Jag kommer behöva gå om matte A, fucking great. Men jag är beredd på det iaf.
När jag insåg detta blev jag deprimerad så jag slog igen böckerna och satte mig vid datorn och lyssnade på musik istället och åt lunch :)
Nu ska jag strax åka och träna Kittens, ska bli rätt kul. Och sen är det ju dags för näst sista träningen innan SM! Shit pomm fritt lixx :)
Jag åt plättar för en stund sen och det var väldigt mumsigt kan jag säga. Haha jag brukar alltid rita med sylten. Bjuder på en bild på konstverket här nedan.
Ha en go tisdag! <3

 Jag är så konstnärlig

 Bild från idag

Veckans planering, på ett ungefär ;)

Publicerad 2010-05-10 20:15:19 i Min vardag,

Lyssnar på musik och tänker på att jag borde plugga matte, men just nu orkar jag verkligen inte! Ska iaf läsa igenom matteboken sen när jag ligger i sängen, det har jag lovat mig själv nu!
Den här veckan blir nog rätt soft.

Tisdag - Buffertdag, och det verkar inte som att jag har några prov eller nått att göra så det är = ledig! Träning!

Onsdag - Nationella i matte , sen ett "jobb" med några i laget.

Torsdag - Ledighet! Träning!

Fredag - Ledighet + åker till Uppsala!

Lördag - SM i cheerleading, då ska det hejas på Bobcats!

Söndag - SM i cheerleading, tävlingsdags! Hoppas det går bra för oss!

Funderar på att sola någon dag också, fast det är inte säkert att jag hinner det typ? Det beror på vad som händer :) Annars får det väll bli brun utan sol till tävlingen.
Nu ska jag göra nått annat haha.
Hejs svejs!<3

10 maj 2010

Publicerad 2010-05-10 12:27:03 i Min vardag,

Sitter i skolan nu. Har rast i 10minuter till och sen har jag matte, yeeey... Efter matten har jag historia och sen är jag fri ;) Längtar hahaha..  PUSS!<3

8 maj 2010

Publicerad 2010-05-08 18:55:36 i Min vardag,

Jag vaknade runt 11 idag. Har drömt helt knäppa drömmar inatt haha....som vi inte ska gå in på ;)
Vid 13.00 träffade jag Becca på torget och vi gick runt och kolla i affärer och så. Sen gick vi hem till mig och poppa popcorn :) Vi satt i min säng och käka dom och drack cola.
Jag är superduktig för jag råkade välta ut hennes cola under min säng hahaha.
Hon åkte hem för en stund sen.
Jag ska strax äta och kolla på Wildkids (a) Man måste få vara lite barnslig ibland ;)
Bye bye <3

Friday

Publicerad 2010-05-07 18:52:18 i Min vardag,

Fredag idag då. Har varit ledig idag för jag skulle klippa mig. Jag klipper mig i Halland så därför måste jag ta ledigt. Det var skönt att klippa bort det slitna ;) Pratade med min frisör om att jag kanske till hösten ska lägga bruna slingor i mitt hår, men får se längre fram.
Jag har varit så sjukt trött idag, jag fattar inte varför men man är ju det ibland bara.
Sitter och lyssnar på disney musik, det är rätt mysigt faktiskt.
Såg den där nya filmen Draktränaren, eller va den heter idag. Jag tyckte den var bra, och drakarna var så otroligt söta :D
Ska kolla på talang sen tror jag.

Puss puss<3


Härlig lördag

Publicerad 2010-05-02 00:08:52 i Min vardag,

Imorse hjälpte jag mamma att städa lite och sen gjorde jag mig i ordning för att åka till tränarmötet. Efter det var det bio (Y) Såg I love you Phillip Morris :) Den var rätt rolig hehe.
När jag kom hem sen så käkade jag lite och sen la jag mig i mammas säng och kollade på Mamma Mia. Jag blir alltid på så sjukt bra humör när jag kollar på den, kan typ inte sluta le eller sjunga ;) Haha.
För en stund sen la jag en ansiktsmask, det behövdes kände jag. Nu är jag skittrött så ska nog snart krypa ner i sängen.
Natti natti <3


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela