Hejsan

Publicerad 2010-02-28 14:48:23 i Min vardag,

Jag har skittråkigt. Har pluggat hela förmiddagen och sen har jag suttit vid datorn en stund. Jag längtar så sjukt mycket till träningen nu, den börjar om ungefär 1 timme. Efter träningen ikväll så ska jag plugga , får hoppas att jag klarar historia provet imorgon. Kramisar<3

27 Februari 2010

Publicerad 2010-02-27 20:06:49 i Min vardag,

Hejsan hoppsan! :) Idag har jag varit på bio och sett Avatar 3D, den var ju verkligen skitbra! :) Helt fantastisk film tycker jag. Sen efter det så var det träningsdags och träningen gick superbra idag :D Hoppas den går lika bra imorgon om inte bättre!
Nu ska jag strax äta middag och sen ska jag plugga historia (y)
Så ha en skön lördagskväll :)
Kramisar<3

Härlig dag med Clara idag

Publicerad 2010-02-27 00:01:32 i Min vardag,

Varit med Clara typ hela dagen. Följde med till hennes träning och tittade på. Bobcats ni är grymma (Y) Kul att se :) Sen så åkte vi hem till henne och käkade middag och sen gick vi ner till Filmtajm och köpte chips och godis, fast vi var rätt mätta efter middan så vi åt inte så jättemycket xD
Ska på bio imorgon och sen är det träning! :)
Kramisar<3

Funkar inte att ladda upp bilder här, fattar inte varför men ska ladda upp på min bdb: TogDuMinBulle

26 Februari 2010

Publicerad 2010-02-26 11:02:44 i Min vardag,

Hellow! Vaknade för typ 45min sen, har ätit frukost vid datorn. Jag ska strax gå in i duschen och börja göra mig i ordning för jag ska vara med den underbara Clara idag! :D
Jag ska bla. följa med till hennes träning, det ska bli superkul!
Btw, träningen gick bra igår :) Fast nu har jag världens träningsverk men det är sånt man får leva med ;) Haha jag har typ sträckt min under arm lite tror jag elller nått liknande för jag har typ ont inne i armen och så fort jag nuddar armen så gör det skit ont, men men.
Nä, nu måste jag duscha (Y) Ha en super go dag!
Kramisar :) <3

  Lite gammal bild på Clara <3

Tralalalaaa

Publicerad 2010-02-25 17:49:25 i Min vardag,

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli typ halv 7 för då ska jag åka till träningen! Känns superkul att äntligen få träna igen, jag har saknat alla :) Jag är taggad på att köra skit bra idag (Y)
Kramisar<3


25 Februari 2010

Publicerad 2010-02-25 11:51:56 i Min vardag,

Jag vaknade av att jag drömde en mardröm om DM. Vi tävlade på en jättekonstig matta där bitar av den var utskurna och byggen gick jättedåligt. Alla bara gav upp om slappade och brydde sig inte. Sen var det prisutdelning och vi kom 3:a, vissa av lagen vi mötte hade inte ens tävlat men ändå fick de pris! Och han som höll i det och berättade vem som vann och så typ verkligen tryckte upp bronset i ansiktet på oss och hånade oss typ för att vi kom 3:a :o Jag vill verkligen inte att det ska hända i verkligheten! Det får inte hända :o

Idag ska jag bara slappa typ. Det är träning ikväll från 19 - till 22 och det gör mig jätteglad! :D Woho!
Nu ska jag ta och spela typ, sååå... Kramisar!<3

Btw så kollade jag ju på finalen av So you think you can dance igår och min favorit Russell vann! :D
 WOHO!

Ingen skola imorgon heller!

Publicerad 2010-02-24 21:49:22 i Min vardag,

Detta känns superskönt asså! Ingen skola imorgon heller pga av snön, wihu. Haha hoppas att det inte är någon skola på fredag heller för då blir det mega soft :)
Kom hem runt 8, har varit med älskling idag. Vi har inte gjort så jättemycket. Typ tagit det lugnt och flummat haha.
Jag får se vad jag gör imorgon, har inte riktigt bestämt det än, ska sova ut iaf. Hoppas att det är träning imorgon men jag kan tänka mig att det inte är det :/
Jag tycker att snön kan försvinna nu för jag vill ha vår, jag blir super glad när solen skiner. Jag längtar verkligen efter den nu.
Ska strax kolla på finalen av So you think you can dance, ska bli spännande! :)

För en stund sen tänkte jag på tokio hotel. De kommer ju till Sverige nästa vecka. Jag skulle så gärna vilja se dem, men det får väll hända någon annan gång haha..
Jag tänkte på Bills nya frisyr, hmm.. Den är väll rätt snygg men jag tycker att den gör så att han ser väldigt feminin ut och det är ju inte jätteposetivt. Han var så sjukt snygg i den han hade förut! Men han är snygg nu med ändå :)
Så tycker jag iaf.
Kramisar<3


 NU


 DÅ

24 Februari 2010

Publicerad 2010-02-24 14:16:06 i Min vardag,

Hejsan, vaknade runt 10 idag. Skolan är ju ständ pga av snön så idag är jag ledig :) Har inte gjort så jättemycket, ätit, duschat typ. Ska nog vara med Brendon snart. Riktigt skönt att skolan är stängd idag haha.
Ha en grymt bra onsdag. Kramisar<3

Ska stänga av datorn strax

Publicerad 2010-02-23 20:48:15 i Min vardag,

Orkar inte sitta framför datorn längre så ska strax stänga av den :) Funderar på att poppa pop-corn och dricka julmust och mysa i soffan en stund (Y)
Eftersom det inte är någon skola imorgon så behöver jag inte tänka på att plugga idag, jag skulle egentligen haft prov imorgon. Känns rätt skönt må jag säga ;)
Och eftersom jag inte behöver plugga så tänker jag läsa sen innan jag somnar, galet soft. Håller på med en bok som jag har lånat av Lisa som heter Callgirl på Manhattan av Tracy Quan  , en riktig tjejbok! Har inte kommit så jättelångt in i den än men den verkar bra :)
Ha det gött.
Kramisar<3

Saker och ting jag drömmer om och vill ha

Publicerad 2010-02-23 20:38:14 i Min vardag,

Bara för att jag inte har så mycket för mig just nu så lägger jag in detta :)




1. En iphone

2. Hyllor till mitt rum

3. Nytt I.D puder

4. Klänning från www.nelly.com

5. Säng från Ikea

6. En systemkamera

7. Ramar, vill sätta upp planscher på min vägg

8. Det nya expansion spelet till The Sims 3


Haha, har man tråkigt så har man , men men :) Hihi

Bästa tisdagen på länge!

Publicerad 2010-02-23 19:30:10 i Min vardag,

Hahaha idag var det galet soft i skolan. Typ inga lektioner alls, i bamba fick vi kärleksmums precis som igår. Idag var det intagningsprov i skolan för 9orna , jag + några mer i min klass stod modeller när 9orna skulle skissa :) Det var kul, men de tyckte antagligen att vi var helt skadade haha, flummade rätt mycket nämligen ;)
Efter skolan åkte jag och mamma och handlade mat och sen har jag bara softat vid datorn (Y)
Allt känns så otroligt skönt för vi har ingen skola imorgon pga av all snön på taket! Woho :D
Det som suger är att träningen blev inställd idag (precis som i söndags) pga av snön och det är inte okej när det är så kort tid kvar till DM. Men vi fixar det ändå, det är jag säker på!
Nedan kommer några bilder från dagen, mer bilder finns på min facebook och min bdb: TogDuMinBulle
Kramisar! :) <3

  Josefine <3
 Jag Josefine och Catrin <3

22 Februari 2010

Publicerad 2010-02-22 19:53:33 i Min vardag,

Jahopp idag var det dags för skola igen, det känns som att lovet gick skit fort. Det var la en helt okej dag i skolan iaf. Bamba fyllde 2 år idag så man fick en kaka mums ^^ Men Josse ville inte ha sin så hon gav den till mig och sen gick hon och hämta 1 till och typ tvingade mig att äta den med xD Men det var ju rätt gott haha :)
Väl hemma har jag bara pluggat typ, eller juste det jag har målat naglarna också. Ska strax stänga av datorn och fortsätta plugga, sen kl.21 är det tvn som gäller fram tills 23 :)

En sak jag blir jävligt depp på är att min kamera inte fungerar! Det gör mig ultra deppig för jag vill så gärna ta kort, suck* :(  Men men, what to do. Om jag hade kunnat så hade jag köpt en systemkamera!

Kramisar<3

 Damp kamera!

21 Februari 2010

Publicerad 2010-02-21 16:08:39 i Min vardag,

Hej hej, haha jag skrev inget inlägg igår för jag hade lixx inte tid. I fredags sov jag ju hos min älskling , vi hade det jättemysigt och sen nu inatt sov han hos mig :) Så vi har varit med varandra hela helgen. En riktigt mysig helg har det varit <3
Och idag har jag och Brendon varit tillsammans i 5 månader :) Hihi <3
Underbart är det, jag älskar honom så sjukt mycket.

Idag blev träningen inställd pga av all snö och det suger verkligen! För vi behöver träna, det är faktiskt bara 27 dagar kvar tills DM! :o Känns lite små nervöst. Men jag hoppas att det kommer gå bra och det tror jag att det gör :)
Så min dag kommer bestå av att slappa och att plugga.
Kramisar <3

19 Februari 2010

Publicerad 2010-02-19 17:06:43 i Min vardag,

Hejsan svejsan! Idag har jag klippt mig och slingat håret så nu är jag blond igen! Woho!
Ska strax be ge mig ut i skit vädret för att gå till Brendon, ska nämligen sova hos honom :)<3
Så skriver väll imorgon eller nått, ha en skön fredag.
Kramisar<3

 Before
 After

Kanske inte syns så jättemycket på bild men men

18 Februari 2010

Publicerad 2010-02-18 20:01:35 i Min vardag,

Tjena! Idag mötte jag upp Rebecca på torget halv ett och så åkte vi och sola. Det var första gången vi sola haha, det var skönt men vi båda tyckte att det var lite små läskigt ^^ Men jag har fått lite färg faktiskt och det känns super kul för jag har inte så lätt för att bli brun :)
Efter att vi båda hade solat så åkte vi hem till Becca och gick ut med hennes hundar och sen gick vi till ett konditori och köpte varsin godsak som vi sen åt medan vi kollade på tv.
Vid sex-tiden åkte jag hem och på hemvägen fick jag en riktigt mumsig sak som jag har varit sugen på typ hela dan, ni ser va det är lite längre ner ;)
Nu ska jag spela haha så ha det braaa.
Kramisar<3




Alice in wonderland

Publicerad 2010-02-17 12:54:48 i Min vardag,

Jag måste bara se den här filmen när den kommer ut på bio! Den verkar ju vara skitbra och jag älskar Tim Burtons filmer. Dert finns typ ingen som gör så bra filmer som han + att Johnny Depp är ju med i filmen och det gör ju det hela ännu bättre! Längtar tills den kommer ut!





Johnny Depp i filmen Alice in Wonderland

17 februari

Publicerad 2010-02-17 12:10:09 i Min vardag,

Jag har typ inget att göra just nu, jag är rejält uttråkad. Ska gå till Clara vid 13.00 och vara med henne en stund innan hennes träning. Vi har inte träffats på skitlänge nu så det ska bli jättekul :)
När jag kommer hem sen så kanske jag borde plugga, men det kommer säkert sluta med att jag sätter mig och spelar istället haha. Nu tänkte jag kika på lite kläder o så eftersom jag ändå inte har något bättre för mig ;)
Kramisar!<3

Lösnaglar

Publicerad 2010-02-16 16:17:30 i Min vardag,

Blev inte av att åka till pappa idag så när mamma kom hem så åkte vi till torget och köpte lösnaglar till mig :D Har satt på dom nu och så, haha det var lite krångligt men snyggt blev det. Haha fast det känns galet ovant asså, jag kan nästan lova att jag kommer råka bryta en nagel eller nått xD
Det stod på förpackningen att dom skulle sitta i 1-3 dagar, hoppas att dom sitter typ 4a dagar :) Jag hoppas verkligen det i alla fall. Nu ska jag spela sims 3 (A) Så ha det gött.
K
ramisar<3

Godmorgon i snön

Publicerad 2010-02-16 11:36:17 i Min vardag,

Åh gud vad härligt att det snöar igen! ... Eller inte. Jag vill ha vår nu, inte mer snö. Men men man kan ju tyvärr inte styra vädret.
Vaknade för en timme sen ungefär och sen dess har jag gjort mannagrynsgröt som var min frukost, och nu sitter jag vid datorn. Tänkte kanske ta ett bad strax, jag brukar aldrig bada men känner för att göra det idag. Sen ska jag plugga. Jag har ett rätt svårt prov efter lovet så därför måste jag plugga, även om jag egentligen inte vill.
I eftermiddag ska jag till pappa :) Har inte varit där på ett tag så det ska bli kul.
Nu ska jag fixa lite saker innan jag ska bada.
Kramisar<3

Hola!

Publicerad 2010-02-15 20:52:32 i Min vardag,

Idag har jag suttit hela dan och kollat på inspelningar av miljonlotteriet med laget för att vi ska få pengar till vår lagkassa :) Min älskade Brendon hängde också med för vi behövde fler folk med oss. Galet segt med rätt kul i början haha. Det började typ 10 och slutade typ halv 6 ungefär.
Jag vet att jag inte lägger in bilder typ och så men jag känner att jag är lite smått deprimerad över saker och ting och då har man lixx ingen lust. På fredag ska jag klippa och slinga mig och då kommer jag säkert bli gladare igen och då kommer förhoppningsvis mer bilder komma :)
Ska strax kolla på CSI New York, så ha det bra.
Kramisar<3

Tävlar om denna t-shirt :)

Publicerad 2010-02-15 20:44:56 i Min vardag,

Det här är min favorti t-shirt och shit vad jag skulle vilja ha den asså :) Tycker den är så otroligt söt och jag har alltid älskat Yoshi :) <3

T-shirten heter : Jr Love Yoshi Nintendo t-shirt och den finns på www.phoenixtshirt.com

 Såhär ser t-shirten ut, supersöt!

Deprimerande

Publicerad 2010-02-14 22:33:07 i Min vardag,

Träningen gick jättebra idag och det känns gött. Det som är deprimerande är att jag tänkte ju prova lösnaglar nu, men dom har legat hur länge som helst i mitt badrumsskåp så limmet hade torkat. Så nu är jag fan deprimerad -.- Jag som hade sett fram emot detta i typ 2 veckor nu. Så nu tänker jag gå och lägga mig och ladda för imon istället.
Kramisar <3

Glad alla hjärtans dag!

Publicerad 2010-02-14 15:30:15 i Min vardag,

Vaknade typ runt halv tio idag men låg kvar i sängen en timme typ för jag och älskling orkade inte gå upp haha. Åt frukost, sen var han tvungen att gå hem typ :(   Och sen har jag suttit vid datorn typ och degat.
Ska åka till träningen rätt snart, ska bli kul. Efter träningen ikväll så funderar jag på att prova att använda lösnaglar, har aldrig använt det. Spännande spännande ;)
Hoppas alla får en bra dag idag eftersom det är alla hjärtans dag! :)
Kramisar<3

Känner mig duktig

Publicerad 2010-02-13 16:09:57 i Min vardag,

Vaknade runt halv elva idag, gick upp och åt en rejäl frukost. Sen så har jag och mamma städat hela lägenheten och nu väntar jag på att klockan ska bli typ fem, för då kommer älskling till mig och han ska sova hos mig idag :D
Men nu ska jag göra lite annat medan jag väntar, ha en go lördag.
Kramisar<3

Fredag

Publicerad 2010-02-12 22:04:54 i Min vardag,

Kort dag i skolan. Bara bild och idrott för på svenskan kunde man välja att skriva hemma istället, vilket jag valde att göra. Men först sov jag någon timme och sen började jag skriva på novellen. Den är klar och det känns skönt men jag tänker inte skicka den förrens imorgon för man kan alltid upptäcka fel nästa gång man läser igenom den. Har inte gjort så mycket mer idag, ätit middag och sen har jag kollat på Let's Dance och Solsidan. Nu väntar jag tills resultaten på Let's Dance visas och sen ska jag softa gärnet genom att läsa en bok jag har lånat av Lisa, mysigt värre. Och nu får vi inte glömma att det är lov! WOHO! Kramisar<3

 Bild från förra året men I löve it

Segis dag

Publicerad 2010-02-11 18:03:39 i Min vardag,

Seg dag i skolan (som vanligt). Har precis ätit middag och snart är det träningsdags. Är tydligen någon läcka i hallen vi brukar träna i så nu får vi träna i en lite dåligare hall idag, men men what to do lixx. Aja, gött att det är fredag imorgon iaf :)
Kramisar<3

Skola snart

Publicerad 2010-02-11 08:42:26 i Min vardag,

Snart ska jag gå till bussen. Torsdagar är rätt så sköna dagar, har sovmorgon och inte såå många lektioner :)
Jag är galet taggad inför träningen ikväll, då ska jag ge allt.
Imorgon är det ju fredag och det betyder att det snart är lov! Galet skönt! :D
Nu ska jag fixa det sista och sen ska jag gå, så hejs svejs!
Kramisar<3

Snark snark snark

Publicerad 2010-02-10 21:57:10 i Min vardag,

Har varit så sjukt trött idag! Har nästan somnat exakt hela dan och jag skojar verkligen inte :o
Det är galet äcklig mat i bamba den här veckan, det är asien tema och det dom har i bamba är verkligen inte gott. Så jag har typ ätit dåligt idag vilket har gjort mig ännu tröttare och grinigare. Så när jag kom hem idag gick jag och la mig och typ små sov i ett par timmar. Sen började jag skriva på min novell som ska vara klar senast på söndag och då måste jag också skicka den till min svenska lärare.
Har kollat på Det Okända också och nu ska jag strax sova. Så natti natti :)
Kramisar!<3

 Jag vill ha vår nu nu nu!

Träning snart

Publicerad 2010-02-09 16:02:34 i Min vardag,

Ska strax åka iväg och träna Kittens och sen efter det så är det min egen träning som gäller :)
Imorgon har jag sov morgon och det känns underbart.
Kramisar<3

Hejsan hoppsan!

Publicerad 2010-02-08 20:58:08 i Min vardag,

Idag har jag varit i skolan som vanligt haha. Sen efter det så mötte jag upp Becca på Frölunda Torg. Vi åt på Mc'Donalds och satt och pratade :) När vi hade ätit klart och så, så gick vi runt på torget lite. Efter det drog vi hem till mig en stund :)  Jättemysig dag <3
Nu ska jag strax kolla på tv så ha det gött för det ska jag ;D
Kramisar!<3

Tjenare ;)

Publicerad 2010-02-07 22:45:53 i Min vardag,

Idag vaknade jag upp bredvid min älskling. Så otroligt mysigt var det. Sen när jag väl var hemma så gjorde jag inte så mycket innan träningen. I början av träningen var typ det mesta segt och jag kände mig gör seg. Men träningen gick jättebra idag :D
Känner dock verkligen att jag måste öva på ramsan innan träningen på tisdag. Har bytt plats med Becca så nu har jag en ny ramsplats och jaa... den är lite svår haha ;) Men det ska nog lösa sig (Y)
Jag är riktigt taggad inför imorgon nu, för jag ska vara med min kära Becca imorgon :D Det var ett tag sen vi gjorde något utanför träningarna så det ska bli superkul.
Nu ska jag nog lägga mig för jag vill inte vara helt seg imorgon hihi ^^
Så sov gott, kramisar<3



En bild på mig och min älskling, bilden är några veckor gammal men men <3

Hallojsan

Publicerad 2010-02-06 16:51:21 i Min vardag,

Rätt snart ska jag dra till torget och träffa Brendon. Min middag idag blir Mc'Donalds, efter att jag har ätit den så ska jag och Brendon dra hem till han. Ska sova hos min älskling idag, mys mys mys :)<3
Just nu sitter jag och tänker på att det snart är tävling, jag längtar lite faktiskt. Tävlingar är verkligen så sjukt kul, fast mest om dom går bra ;)
DM är ju den 20 mars och det låter ju som att det ändå är ett tag kvar tills dess men det känns längre än vad det är. I torsdags på träningen så fixade vi till programmet. Det känns verkligen jättebra. Imorgon är det dags för träning igen och jag är redan taggad hehe :)
Nä, nu ska jag fixa lite grejer innan jag ska gå sååå...
Kramisar!<3 :)

Morsning korsning!

Publicerad 2010-02-06 11:02:45 i Min vardag,

Har suttit framför datorn en stund nu och kollat massa saker och nu ska jag strax äta frukost hade jag tänkt :)
Hade tänkt att blogga igår men jag pallade verkligen inte, det hände ändå inget speciellt.
Jag hoppas verkligen på en riktigt bra lördag idag :)
Kramisar!<3

Gödmörgon!

Publicerad 2010-02-04 08:57:55 i Min vardag,

Igår hann jag inte skriva så jag berättar lite om gårdagen nu tänkte jag. Jag var så sjukt trött igår, jag höll på att somna flera gånger under dagen haha. Efter skolan gick jag och köpte ett par skor och till sällskap hade jag Brendon <3 och Adam :) Efter det väntade jag och Brendon med Adam tills hans buss kom och sen gick jag och Brendon hem till honom. Vi var riktiga gottegrisar igår hahaha, vi åt 3 delicato bollar var och sen åt vi kladdkaka xD Vi provade den nya kladdkakan som har mandel i sig. Den var god men den vanliga är godare :) Vid 8 var jag hemma och då kollade jag på Det Okända (Y) Efter det gick jag typ och la mig, var som sagt skit trött.

Nu ska jag alldeles strax åka till skolan :) Har lång rast idag och så, så det blir nog en soft dag. Hoppas jag får reda på vad jag fick på kultur och idéhistoria provet idag! Ikväll är det träning som gäller och jag har bestämt mig för att den ska gå superbra! :) Ha det gött.
Kramisar!<3
 Bild på skorna jag köpte

Godmorgon

Publicerad 2010-02-02 07:28:08 i Min vardag,

Ska strax till skolan. Jag brukar inte gilla tisdagar, tråkiga lektioner i skolan och sen stressa till träningen och så är det träning i den sämsta hallen. Men kan ju hoppas att det blir en rolig tisdag :)
Shit vad mycket snö det är ute asså, det verkar ju som att den aldrig försvinner ^^
Men det hoppas jag att den gör snart för jag vill ha vår nu!
Aja, nu ska jag klä på mig och dra till bussen. Kramisar!<3

Naglar gjorda..

Publicerad 2010-02-01 21:17:03 i Min vardag,

Sådär ja, nu har jag fixat mina naglar :) Här kommer 2 bilder på dom.Nu ska jag kolla på tv, sen plugga och sova. Kramisar och godnatt!<3

NaglarNaglar

Tjena! :)

Publicerad 2010-02-01 20:03:35 i Min vardag,

Efter skolan idag så kollade jag på en tröja jag vill ha, men den fanns inte i min storlek. Det var ju lite surt.
När jag kom hem så åt jag och kollade på tv lite, sen hjälpte jag mamma att byta gardiner i mitt rum och i köket. Så nu har jag fått upp mina spetsgardiner! :) Woho.
Har inte gjort så mycket sen dess, typ ätit middag. Nu ska jag måla naglarna tänkte jag, lägger nog in en bild på hur dom blev sen :)
Senare ska jag kolla på tv och läsa engelska läxan.



Vågigt hår idag :)  Kramisar!<3

Sitter i skolan..

Publicerad 2010-02-01 10:18:01 i Min vardag,

Hejsan hoppsan! :)

Sitter i skolan och gör ingenting typ, har rätt lång rast. Segt.
Träningen gick super bra igår och det är jag fortfarande jätteglad för :D Slutar tidigare idag för vi har ingen historia och det är galet skönt. Efter skolan ska jag kolla på en tröja hade jag tänkt och sen ska jag hem och hjälpa mamma byta gardiner ^^ Sen när det är klart ska jag plugga lite.

Kramisar!<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela