22 Mars 2010

Publicerad 2010-03-22 20:58:15 i Min vardag,

Hellu. Var en seg dag i skolan idag. Vi hade redovisning i historian , jag hoppas att det gick bra haha, det kändes iaf helt okej. Sen har jag varit med Brendon. Vi hade det jättemysigt, käkade Ben & Jerry's, mums.
Jag har inte tid med någonting längre känns det som. Jag hinner typ aldrig skriva inlägg och jag hinner aldrig kolla bloglovin så jag har typ 800 inlägg att läsa eller nått -.- Fattar inte när jag ska kunna läsa dom, det blir ju bara mer och mer. Men aa det får väll lösa sig. Nu ska jag kolla på Saltön och sen Medium. Kramisar<3

DM GULD och 1:a på Just Move It !

Publicerad 2010-03-20 22:58:07 i Min vardag,

Shit sikken dag asså. Gick upp kvart i sex för att åka till Boråshallen vid typ halv sju. Väl där fixade vi håret och sminket och " checkade " in oss och sen var det uppvärmning för förträningen som gällde, då började det allt bli lite nervöst. Men förträningen gick bra och sen satt vi och kollade på typ hela tävlingen eftersom vi tävlade i slutet, 16.09 . Sen tog det inte alls lång tid till prisutdelningen. Vi tog GULD! Woho! GCO tog 8 guld och 1 silver tror jag det va, snacka om grymt bra. Alla gick lixx vidare till RM/SM, underbart :D
Efter tävlingen åkte vi från Boråshallen till Radar .. nånting.. som ligger typ i Bergsjön och där tävlade vi igen, i Just Move It. Vi kom 1:a så nu är vi kvalificerade till finalen. Riktigt rolig dag asså :)
Nu ska jag nog snart sova tror jag.
Imorgon firar jag och Brendon våran 6 månaders dag, så vi ska vara med varandra på förmiddagen för sen har jag träning. Jag måste plugga också, har historia redovisning på måndag och jag har inte övat, ups lixx.
Men men natti natti :)


 Har tyvärr ingen annan bild än

15 mars 2010

Publicerad 2010-03-15 13:45:24 i Min vardag,

Hej, har varit hemma idag för det var idrottsdag idag och jag kan ju inte vara med för min fot. Har varit en galet seg förmiddag och den har varit rätt tråkig. Nu ska jag strax sminka mig hade jag tänkt. Lite senare ska jag hem till pappa. Det ska bli kul :) Ha det gött.
Kramisar<3

Längesen jag skrev nu

Publicerad 2010-03-08 22:17:49 i Min vardag,

Jag har helt enkelt inte haft tid till att skriva. Har haft massa prov osv så jag har inte haft tid eller ork till att skriva något inlägg.
Men iaf. I lördags så hade vi träning på kvällen och då trampade jag snett så min söndag bestod utav att sitta på axess akuten i 7 timmar. Men min fot är inte bruten eller så, möjligtvis är ledbandet av eller typ utdraget. Lite otur att detta hände nu eftersom det bara är 2 veckor kvar till DM men jag ska banne mig tävla ändå och så är det bara.
Idag hade jag samhällsprov, tror inte att det gick speciellt bra men men. Jag har typ inte gjort så mycket idag, bara slappat.
Kollade på Saltön nyss, underbart att den har börjat igen. Då blir man otroligt sugen på vår/sommar :) Nu tittar jag på Medium, fast det är paus just nu. Men nu ska jag stänga av datorn.
Kramisar<3

Blää på vädret

Publicerad 2010-03-01 17:17:59 i Min vardag,

Jag är så trött på vädret, jag är typ en väder människa så när det håller på att dampa hela tiden så får jag ont i huvudet och blir allmänt seg och trött. Jag vill ha vår och solsken! Det är trots allt 1:a mars :o
Hade prov idag i historia om medeltiden. Det kändes inte som att det gick så jättebra men jag hoppas på ett G iaf. Nu ska jag snart plugga matte, har verkligen ingen lust men jag måste försöka för det är matteprov på torsdag. Jag hatar tisdagar men jag ser verkligen fram emot imorgon nu för jag vill träna, det finns typ inget roligare än att träna och aa få träffa laget.
Nej nu orkar jag inte skriva mer :)
Kramisar<3

1 Mars 2010

Publicerad 2010-03-01 07:02:24 i Min vardag,

Ska snart till skolan, men jag har verkligen ingen lust alls. Hade gärna stannat hemma och sovit, men men what to do. Har historie prov idag om medeltiden sista lektionen, får se hur det går. Hoppas att jag klarar det  :s  Nu ska jag sminka mig. Kramisar <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela