Känner mig som en riktig gottegris

Publicerad 2010-06-30 18:17:18 i Min vardag,

Jag var och handla med mamma förut och vi köpte massa goda grejer. Som chips, chokladsås m.m ;) Mumsigt värre. Har tänkt att mysa med mig själv ikväll och kolla på film och gotta mig med chipsen. Det behövs ibland.
Jag kollade på en jättesöt byxdress på Lindex förut. På Frölunda Torg fanns det bara 1 kvar i storlek 34 och jag behöver storlek 36 så jag ska åka in till stan någon dag och se om den finns där. Jag vill verkligen ha den för den var så söt :)
Nu ska jag göra annat.
Puss <3

Mulen dag

Publicerad 2010-06-30 09:51:49 i Min vardag,

Det är mulet idag. Lite tråkigt men det behövs ju regn också ^^ Ska snart till skolan. Idag är det den korta dagen, bara 2 timmar. När jag kommer hem ska jag och mamma åka och handla och sen ska jag plugga. Gud va kul (y) Men men det är över på fredag så jag får stå ut ;)
Idag har eclipse premiär insåg jag precis! Den ska ses någon dag :)
Ha en goo onsdag!
Pöss <3

Sommar sommar sommar

Publicerad 2010-06-29 20:02:06 i Min vardag,

Shit va varmt det har varit idag :D Riktig sommar värme asså, nu är det verkligen sommar. Har varit i skolan, inte gjort så mycket mer än att räkna idag haha, guuud va kul.. Men men bara 2 dagar kvar innan provet :) Sen är det över! Woho.
Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik eller nått.
Puss <3

3 dagar kvar typ

Publicerad 2010-06-28 17:10:59 i Min vardag,

Skola idag 08.00 - 10.30 . Höll på att somna ett tag haha, jag är trött från helgen. När jag kom hem åt jag lite plättar och sen så räknade jag lite men jag blev förbannad för att jag gjorde fel så jag gick och la mig och sov ett tag. Det var gött. Nu har jag suttit vid datorn en stund. Snart ska jag sätta igång att räkna. Har läxförhör imorgon. Och det är bara 3 dagar kvar i skolan! I princip. Slutprovet är på fredag. Man får 4 timmar på sig, shit asså. Men sen får jag mitt sommarlov :D Hoppas bara att jag får G annars blir det inte så kul... Men nu ska jag tänka posetivt :D
Ska gå in och kika lite på Nelly.com . Dom har tydligen rea :o Måste ju få dagdrömma lite. Jag fattar inte varför alla affärer har rea när jag inte har pengar? Orättvist haha.
Ha det gött.
Puss<3

P.S
Har en ny header nu. Kanske inte bästa bilden på mig men jag är tyvärr inte fotogenisk. D.S

 Vi gillar att jag har fått färg!

27 Juni 2010

Publicerad 2010-06-27 18:56:02 i Min vardag,

Kom hem idag efter en underbar midsommar helg med Clara :D Det har varit så sjukt kul och härligt. Vi har solat massor så jag har fått massa färg fast jag är rätt bränd ;) Hahha. När vi kom hem drog vi ut och sprang en stund. Sen gick jag hem och åt och nu sitter jag här. Jag är sjukt trött och vill gärna gå och lägga mig men om jag gör det så kommer jag inte somna sen ikväll och jag har ju skola imon. Sista veckan nu, så på fredag så har vi slutprovet. Jag hoppas verkligen att jag får G. Jag ska plugga gärnet på torsdag har jag tänkt.
Just nu är jag så trött på allt så jag vill stoppa ner huvudet i sanden och inte ta upp det igen på ett tag. Haha så känner jag rätt ofta.
Nu ska jag läsa bloggar, kan tänka mig att jag får massa inlägg att läsa.
Puss <3

23 Juni 2010

Publicerad 2010-06-23 10:01:16 i Min vardag,

Börjar skolan 11 så ska snart gå till torget för att ta spårvagnen. Idag är det den "korta" dagen så då går vi bara 2 timmar. Efter det så ska jag och mamma åka och typ shoppa :) Jag behöver en ny bikini och så vill jag ha lösnaglar (a) Vi har ju inga träningar förrens augusti ( :( ) så nu kan jag ju ha långa naglar! Yeey.. haha.
Sen idag så ska banne mig The last song vara klar! Hahaha jag har längtat sen i måndags typ -.- Sega skit lixx men nej idag ska den bli klar har jag räknat ut :) Får hoppas att den blir det asså för nu har jag sparat en chipspåse lixx i typ 3 dagar för att jag väntar på att den ska bli klar :o  Ovanligt säger jag bara haha.
En grej jag funderar på. Vem uppfann tår? Man slår ju bara i dom och det gör så fruktansvärt ont! Fast det kanske bara är jag som klantar mig så :o
Jag är fortfarande taggad inför midsommar! Vi åker ut med Claras båt imorgon så jag ska börja lägga fram det jag ska ha med mig idag ^^ Hoppas att vi får sol så att det inte regnar, inte lika skoj då.
Jag och Clara har bestämt att vi ska ta massa bilder i helgen så jag hoppas att det blir någon extra bra bild så att jag kan byta header -.- Den känns lite vintrig haha. Men nu ska jag läsa lite bloggar innan jag går.
Puss<3

22 Juni 2010, längtar sååå

Publicerad 2010-06-22 11:39:25 i Min vardag,

Jag längtar helt sjukt mycket till midsommar asså! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar :D Det ska bli så roligt och härligt och jag vet inte vad haha.
Idag har jag skola från 13.30 till 16.00 så jag ska strax sätta mig och plugga för vi har läxförhör idag. Får hoppas att det går bra :)
Sen efter skolan ska jag vara med Clara :D Och förhoppningsvis så blir The last song helt klar idag så att jag kan kolla på den ikväll ;)
Nej nu ska jag nog plugga.
Puss<3

 Min bästa vän Clara <3

21 Juni 2010

Publicerad 2010-06-21 16:33:09 i Min vardag,

Varit i skolan idag 08.00 - 10.30. Helt okej :) Det gick rätt fort. Sen har jag varit med Clara :D Vi gick till U.S Ice cream och köpte glass sen gick vi hem till henne och la oss i trädgården och sola. Asgööööttt. Solade i typ 3 timmar eller nått så har fått lite färg, särskilt i ansiktet ;)
Clara skulle träna så aa nu sitter jag här :) Håller fortfarande på att ladda ner filmerna. Och blir inte någon av dom färdiga idag så blir jag sur haha.
Det var underbart att vara med Clara idag, jag har saknat henne. Äntligen känner jag mig levande igen.
Längtar helt sjukt mycket till helgen då det är midsommar. Då ska jag hänga med Clara ut med båten :)
Puss hej <3

20 Juni 2010

Publicerad 2010-06-20 15:33:31 i Min vardag,

Håller på och laddar ner Dear John och The last song nu, får se hur det går :) Jag hoppas dom blir klara idag. Har inget intressant att skriva såå..
Puss<3

19 Juni 2010

Publicerad 2010-06-19 21:54:14 i Min vardag,

Gick upp runt halv 11. Gjorde mig i ordning och så sen åkte jag till backavallen. Vi skulle heja på Marvels. Vi var dock bara 4 pers men men.. Det gick bra ändå :) Sen åkte jag och Nisse och handlade lite mat och då fick jag den senaste Cosmopolitan tidningen :D Woho. Cosmopolitan måste vara den bästa tidningen asså, älskar den.
Jag ska stänga av datorn nu och hitta på något annat.
Puss <3

18 Juni 2010

Publicerad 2010-06-18 13:43:44 i Min vardag,

Varit i skolan idag, slutade 10.30. Då gick jag, Emilia, Sofia och Rola till donken och käka :) Mums. Har räknat lite, har typ 2 sidor kvar men dem gör jag senare för jag har verkligen inget lust just nu. Blir irriterad bara jag tänker på det haha. Jag ska nog följa med mamma och handla sen eller något, har ändå inget för mig typ..
Nu ska jag deppa vidare, jag älskar inte mitt liv just nu kan jag säga. Och det beror la på främst en anledning men det är inget som behövs diskuteras för det hjälper ändå inte.
Puss <3 

17 Juni 2010

Publicerad 2010-06-17 12:12:20 i Min vardag,

Hade skola idag från 8 - 10.30. Jag blev klar med hela kapitel 2 på lektionen så jag känner mig duktig (a) Fick bara 1 fel på läxförhöret igår :) Imorgon ska vi ha ett till läxförhör fast på kapitel 2 då. Men jag ska plugga på det lite senare för jag känner inte för det just nu. Jag har ingenting planerat idag så jag antar att det inte kommer hända så mycket. Det beror på om vi har träning eller inte? Jag känner mig lite förvirrad ^^ Haha.
Funderar på att lägga mig och sova lite för jag är sjukt trött. Somnade inte förrens halv 2 inatt, men jag var ju bara tvungen att läsa färdigt Så länge vi båda andas :) Helt grym var den!
Ha det göööttt...
Puss <3

16 Juni 2010

Publicerad 2010-06-16 07:54:15 i Min vardag,

Har suttit vid datorn i typ 45min nu, jag vaknade 7. Ska snart göra mig i ordning men jag orkar inte resa på arslet.. Idag har jag skola från 11.00 till 13.00. Vi ska ha läxförhör på hela kapitel 1, jag hoppas jag klarar detta :o Men igår kände jag mig som ett mattegeni hahaha så förhoppningsvis går läxförhöret bra ;)
Efter skolan tror jag att jag och mamma ska åka och försöka byta ut min platttång, har 5 års garanti på den. Den ska banne mig inte bränna hår lixx och det verkar som att den har blivit "slapp" lixx. För förut så platta den håret så det blev spikrakt men nu blir det inte lika rakt och det går typ inte att locka håret. Skit säger jag bara. Så jag ska allt ha en ny :o
Igår bestod min dag av typ att läsa Så länge vi båda andas. Shit va bra den är säger jag bara :o Den är så bra att jag inte vill sluta läsa!
Det roligaste är att när jag är riktigt inne i en bok och sen slutar läsa så tänker jag typ som boken är skriven xD Det är nog lite svårt att förklara men som t.ex. så brukar jag läsa Sagan om Isfolket(en bok-serie)  men jag la den åt sidan just nu, men iaf så när jag har läst mycket Sagan om Isfolket så börjar jag tänka som den är skriven så jag använder gamla ord i huvudet! Lite finare ord och så, helt knas haha. Som igår när jag hade läst så mycket i Så länge vi båda andas så var det som att jag fortfarande läste boken när jag tänkte mina egna tankar. Det är lite irriterande faktiskt haha, men ändå lite ballt också ^^
Om jag orkar och har lust så kanske jag drar ut springer idag hade jag tänkt. Men vi får se hur det blir med det :)
Men nu måste jag verkligen resa på arslet och börja göra mig i ordning!
Puss <3

15 Juni 2010 , Varför?

Publicerad 2010-06-15 12:25:47 i Min vardag,

Jag fattar inte varför man ska behöva vara ledsen och må dåligt. Jag fattar inte varför vi är skapade så. Vad är det för mening med skiten? Det hade varit bättre om man inte kunde bli sårad, det hade varit mycket bättre om man inte kunde bli ledsen liksom. Att slippa må dåligt. Jag tror faktiskt att det gör ondare att bli sårad psykiskt än fysiskt, på ett sätt iaf. Jag hatar att jag alltid förknippar allt med personer. Det är så jävla jobbigt och onödigt. För det förvärrar ju skiten, men ändå blir det så. Jag vill kunna gå in i t.ex. en affär utan att tänka "sist jag var här så var jag här med honom".. blablabla. Onödig skit.
Jag orkar inte vara ledsen. Det tar så jävla mycket på krafterna. Egentligen borde jag inte bli tillsammans med någon för jag vet att det alltid slutar på samma sätt, att jag mår piss. Men ändå vill jag inte vara ensam. Gud vad jag hatar detta. Jag önskar ibland att vi människor var som djur. Att vi hittar den vi ska leva med hela livet och så är det bra med det. Det hade varit jättebra ju. Iaf anser jag att det hade varit bra..
Jag skulle lätt kunna vara med en och samma person hela livet. Jag har inget behov av att hålla på med massa killar. Som t.ex. de som är otrogna och så, jag fattar verkligen inte hur de är funtade i huvudet. Ska man vara otrogen så är det bättre att vara singel, jag fattar verkligen inte sånt. Fast det kanske är för att jag själv aldrig skulle kunna tänka mig att vara otrogen. Det är ganska lustigt att jag fortfarande ändå vill ha någon, jag tänker inte ge upp liksom även om jag blir sårad på vägen, för jag vet att det finns någon för alla där ute. Jag bara vet det. Och jag tänker hitta den killen som det är meningen att jag ska vara med. Så jag tänker inte ge upp kärleken även fast det gör så fruktansvärt ont att bli sårad och lämnad.
Jag var bara tvungen att skriva av mig. Det var rätt skönt. För jag har så galet mycket tankar att jag ibland inte skulle bli förvånad om jag började prata med mig själv om allt till slut haha..
Jag antar att ingen läser det här ändå, så jaa...
Puss hej <3

P.S
Jag ska till skolan snart, har skola 13.30 - 16.00. Sen när jag kommer hem ska jag nog inte göra så mycket.. D.S

14 Juni 2010

Publicerad 2010-06-14 12:39:18 i Min vardag,

Jag orkade inte skriva igår. Tänkte göra det efter träningen men jag var för trött för träningen igår var sjukt jobbig! Men rolig :D Uppvärmningen var helt sjukt jobbig, jag kämpade som fan och sen efteråt var jag när på att svimma. Det var väldigt obehagligt :s Men iaf resten av träningen gick jättebra.
Idag har jag varit i skolan ^^ Ska ju gå sommarskola nu i nästan 3 veckor för jag fick ig i matte A. Men det kändes väldigt bra ändå. Jag är taggad på att klara det här nu :) Vi har redan fått läxa. Vi ska räkna till sidan 34 ;o Men det fixar jag ;)
Ska inte göra så mycket på ett tag nu.
Förut så gick jag in på Bokia på frölunda torg för att titta om Så länge vi båda andas hade kommit ut i pocket, och det hade den! Jag har väntat på den i över ett halvår nu typ så snacka om att jag är glad nu! Mamma ska köpa den när hon är på väg hem :D
Jaja nu ska jag inte skriva mer här ^^
Puss <3

12 Juni 2010

Publicerad 2010-06-12 15:58:11 i Min vardag,

Hellu. Jag vet inte varför men jag har fått för mig att 12:e juni betyder något för mig, asså ett minne eller så men jag har ingen aning om vad jag menar. Det bara känns så :o Knas.
Idag har jag varit med Johan en stund. Vi kollade på Wall-E eller va den heter. Den var söt :)
Det skulle vara lagfest ikväll hos Lulä men hon var tvungen att jobba :/ Lite tråkigt men men.
Jag sitter och funderar på massa saker jag vill göra. Jag vill t.ex. slinga mitt hår med bruna slingor, skaffa ett tandsmycke m.m. Och så sitter jag och önskar att jag var rik för då hade jag kunnat shoppa loss på Nelly.com. Men men livet är orättvist ;) Men önska går ju.
Nu ska jag försöka hitta på något att göra.
Puss <3

Dear John

Publicerad 2010-06-11 21:52:25 i Min vardag,

Asså filmen var jättebra! Hade jag varit hemma och sett den hade jag gråtit mycket mer än vad jag gjorde i biosalongen ^^  Åh va sorglig den va! Den ska jag lätt köpa när den släpps på DVD.
Nu har jag nyss ätit och nu ska jag nog sminka av mig och lite sånt och sen ska jag nog läsa eller något. För det känns inte kul alls att sitta vid datorn.
Puss<3

11 Juni 2010

Publicerad 2010-06-11 15:25:05 i Min vardag,

Heej idag har det hittills varit en knasig dag. Men det behöver vi inte gå in på :P Jag har inte gjort så mycket alls idag men snart ska jag käka pannkakor :D Hoho. Sen ska jag möta upp Becca på torget och så ska vi dra in till stan och gå på bio. Vi ska se Dear John :D Längtar. Men nu ska jag som sagt käka. Puss <3

10 Juni 2010

Publicerad 2010-06-10 14:46:45 i Min vardag,

Vaknade runt 11 idag :) Galet skönt att kunna sova ut. Sen skrev jag dagbok i 2 timmar xD Det var ett tag sen jag skrev i den :P  Sen har jag inte gjort så mycket. Ikväll är det träningsdags :)
Puss hej <3

9 Juni 2010 , Sommarlov!

Publicerad 2010-06-09 16:39:23 i Min vardag,

Hejsan hoppsan! Började 10 idag i aulan. Musik 1an och 2an uppträdde typ och rektorn prata, sen gick vi till estet och fikade :) Efter det så åkte jag, Josse, Rola, Ellie, Elmo, Lisa, Catrin och Kim till torget och käkade på donken. Sen kikade vi lite snabbt på kläder inne i New Yorker. Efter det traskade jag hem.
Vid halv 7 typ ska jag och Rola åka hem till Kim. Alla i klassen ska typ komma hem till henne och kolla film och så :) Längtar nu! Ska bli jättekul. Men nu ska jag sminka mig lite.
Puss <3

 Klassen

 Mums

7 Juni 2010

Publicerad 2010-06-07 17:42:23 i Min vardag,

6 juni: Mötte upp Sara och Emma i stan och så drog vi till Kviberg och kollade på amerikanskt fotboll, det var jättekul :) Rolig sport + snygga killar (Y) Sen när jag kom hem träffade jag Clara, vi tjockade oss framför en film.

Idag har det inte hänt så mycket. Vi hade i princip inga lektioner idag förutom på bilden. Det var vår sista lektion med Pernilla :( Så vi fikade och lite sånt mysigt.
Jag säger bara såhär: DET VAR VERKLIGEN INTE MIN DAG PÅ VÄGEN HEM.
För att: Jag hade typ hela mitt skåp i min väska så den var bly tung, jag hade kramper i magen, jag var tvungen att bära med mig en låda kakor hem som inte hade något lock, det regna så jag var tvungen att använda paraply. Sen när jag är i mitt trapphus och nästan är hemma så får jag typ inte fram nycklarna, allt trasslar in sig och jag behövde verkligen verkligen gå på toa.. + att min ena fot var blöt -.-'
Men sen blev allt så bra så bra :D
Jag köpte en Veet hårborttagningsspray som jag ska prova senare, hoppas den funkar (y)
Nu ska jag ta ner lite tvätt och sen ska jag nog spela sims tror jag hihi.
Puss <3

5 Juni 2010

Publicerad 2010-06-05 18:02:15 i Min vardag,

Jag börjar med att berätta om gårdagen. Hade inga lektioner alls i skolan så var bara där en liten stund. När jag kom hem så åkte jag och mamma till stan och köpte en klänning till mig som jag ska ha på avslutningen. En lång gul klänning blev det :) Sen åkte vi hem och då mötte jag upp Clara. Vi gick till U.S Icecream och köpte glass sen åt hon middag och sen åt jag middag haha. Efter det gick vi och köpte chips, popcorn och cola, sen gick vi hem till henne och gottade oss med det till The notebook. Shit va vi grät asså :o Hade aldrig sett den innan.
Det var gårdagen, nu till idag :)
Jag vaknade runt 11 och fick stressa as mycket. För vi skulle heja på Marvels idag ( ett amerikanskt fotbolls lag ) så jag fick kolla upp allting och ringa de som skulle vara med och bla bla.. Men allt löste sig till slut och det gick bra :) Men jag HATAR verkligen att stressa.
Kom hem för en stund sen och strax ska jag gå bort till morfar. Vi ska grilla och lite sånt hos honom :)
Ha det gött.
Puss <3

3 Juni 2010

Publicerad 2010-06-03 09:34:09 i Min vardag,

Tjoooooo. Jag har precis ätit frukost. Börjar 13.25 idag men måste åka till skolan lite tidigare för det är en bild uppgift som jag inte har gjort. Så jag ska snart göra mig i ordning. Jag har bara 2 lektioner idag :D Kultur och idéhistoria och sen idrott, galet soft. Och på kultur och idéhistorian behöver man bara sitta och lyssna för jag och Catrin har redan redovisat :D Skönt, skönt, skönt.
Sen är det ingen träning idag så jag ska åka till pappa och hälsa på honom :D Det var ett tag sen. Niiiiice.
Men nu ska jag göra mig i ordning :)
Puss på rumpan! <3

2 Juni 2010

Publicerad 2010-06-02 21:48:08 i Min vardag,

Dagen började med dataprov i excel. Gick rätt bra tror jag. Sen hade vi engelska och sen bild. Asså det är verkligen skönt med värme, jag älskar att sola på rasterna (a)
Efter skolan var jag hemma en stund sen så var jag med Clara. Vi köpte glass på U.S Icecream (årets första kulklass för min del) och sen gick vi hem till henne. Hon hade träning sen så jag följde med och kollade på den :)
Och nu sitter jag här.
Jag sitter och fundererar på massa saker nu, usch. Imorgon har jag sovmorgon (Y)
Om någon ens läser det här så ska jag nu tipsa om ett asbra band. De heter Mayday Parade och de äger!
Puss <3

Memories, oh they cut like knives.

1 juni 2010 , ledig idaaaag!

Publicerad 2010-06-01 12:27:20 i Min vardag,

Så underbart det är att vara ledig :D 3orna tar studenten idag så det är därför. Jag vaknade typ vid 11, gaalet skönt. Åt frukost och sen satt jag på balkongen en stund i värmen. Men nu ska jag gå in och duscha.
Puss <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela