Världens konstigaste vecka

Publicerad 2010-04-30 19:28:39 i Min vardag,

Den här veckan har varit världens konstigaste typ. Det har hänt så sjukt mycket. Men det orkar jag inte skriva om. Jag har inte haft tid att skriva nått inlägg under veckan.
Idag hade vi bara 2 lektioner, det var gött ;P Nu sitter jag och väntar på middag! Mums. Sen ska jag kolla på Talang och slappa :)
Ha det gött <3


Mina nya snygga skor som jag köpte i veckan! :)

Jag blir så trött ibland

Publicerad 2010-04-24 21:30:29 i Min vardag,

Jag tror inte att jag är den ända som känner så här. Ibland skulle jag vilja ändra på så mycket med mig själv och mitt liv. Jag blir typ deprimerad av tanken men ändå går det inte att låta bli att tänka på det. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra, men antingen har jag inte tid, eller så är jag för rädd eller så finns det någon annan anledning osv.. Tänk om man hade tid för allt som man vill göra och hade möjlighet att göra allt man vill, det skulle nog vara underbart. Ibland blir jag så otroligt trött på mig själv, det har jag varit nästan hela dagen. Och det suger.
Jag hatar att livet ska vara så svårt och jobbigt ibland. Men om allt skulle vara perfekt hela tiden så hade det nog blivit tråkigt, men ändå lixx. Ibland är allt så jobbigt bara.
Kände bara för att skriva av mig lite.

Btw så inser jag att jag borde ändra min header, men det kommer antagligen inte hända än på ett tag ändå.

Härliga fredag!

Publicerad 2010-04-23 18:13:36 i Min vardag,

Riktigt soft dag idag :D Det var idrottsdag idag, och då spelade jag volleyboll, haha det gick väll rätt okej. Sen var jag med Brendon, Oliver, Emma, Ida och Emma och vi åkte till 4 gott och köpte godis, mums! Efter det åkte jag hem och på hemvägen köpte jag en ny mascara :) Snart ska jag vara med Brendon. Min middag idag blir mc'donalds höhö.

Btw, igår så var det Slaget om innerstan. Och Fässberg vann allt! :D Otroligt bra haha. Efter det hade jag träning och de gick bra. Jag gjorde hjulning flickis själv :)

Jag har galet ont i ryggen idag, det är antagligen från träningen igår för jag fick så sjukt ont i ryggen när vi byggde libbar, inte roligt. Men det går förhoppningsvis över innan söndag för då är det ju dags för träning igen :D



Josse och Catrin, jag var lika grön i ansiktet som Josse :P


Slaget om innerstan idag

Publicerad 2010-04-22 07:42:16 i Min vardag,

Idag är det slaget om innerstan, ska bli kul. Bättre än att sitta i skolan haha ;) Hoppas Fässberg vinner! :)
Ska göra mig i ordning om en stund, börjar 9.45 idag, har matte och sen har vi inga mer lektioner.
Ikväll har jag träning, underbart!
Ha en go dag, pusss

Lite shopping today

Publicerad 2010-04-19 20:53:25 i Min vardag,

Måndag, måndag, måndag. Det har faktiskt varit en rätt bra måndag! :) Iaf på eftermiddagen. Hade bara 2 lektioner så det var galet soft. Efter skolan åkte jag, Josse, Rola, Lisa och Catrin in till stan. Shoppade lite, en ny väska och nya underkläder :D I LÖÖVE SHOPPING.
Sen träffade jag Brendon en liten stund och sen har jag inte gjort så mycket. Åt pizza till middag idag, mums. Och nu ska jag stretcha, jag har bestämt mig för att försöka bli lite vigare ;) Känner att jag har blivit lite för stel.
Btw, så gjorde jag en flickis på gräsmattan i skolan idag, känner mig stolt.
HAHHA jag har suttit och skrattat för mig själv idag åt alla grupper på facebook, galet kul (Y)
Men som sagt nu ska jag stretcha :D I feel goood, bye <3

 Väskan jag köpte

 Underkläderna jag köpte

Söndag

Publicerad 2010-04-18 12:14:58 i Min vardag,

Varför är söndagar alltid lite små sega? Är det för att man vet att det är skola imorgon? Antagligen. Och så vet man att man har en helt ny vecka framför sig och man har ingen aning om vad som kommer hända under den.
Jag har inte gjort mig i ordning än och jag orkar inte göra det än heller, för jag ska inte göra något speciellt ändå. Ska ju träna sen iaf, det ska bli sjukt kul :D För vi har inte tränat på 1 vecka, det känns dock som 5 haha. Jag är taggad så jag hoppas att det går super.
Nu ska jag nog käka lite kiwi som är så mumsigt och sen ska jag nog klippa mina naglar och lite sånt.
Just nu lyssnar jag på Keith Urban, han är jättebra.
Ha en skön söndag :)

Hellu

Publicerad 2010-04-16 08:15:37 i Min vardag,

Skrev inget igår för jag hann inte. Skolan vart rätt kul. Fick typ VG på kultur och idéhistoria provet :)
Min redovisning på svenskan gick bra, jag var jävligt nervös haha. Vi hade ingen träning igår så jag var med Brendon. Sen på kvällen följde jag honom hem och fick en go promenad ;)
Nu håller jag på att fixa mig, ska snart till skolan. Hoppas det blir en rolig dag idag. Efter skolan ska jag vara med min kära Clara :D<3 Ska följa med och kolla på hennes träning.
Lägger in lite bilder från igår. Ha en underbar dag i det fina vädret!


 Ellie och Lisa

 Ellie och Lisa igen

Go dag igår med! <3

TJOOO

Publicerad 2010-04-14 20:51:23 i Min vardag,

Har fixat pass nu, så jag ska hämta det på onsdag. Sen efter det var fixat köpte jag, mamma och Nisse mat och jag och mamma kollade lite i affärer. Jag hittade en skit snygg väska som jag lätt ska köpa. Av mamma fick jag en marsmellow som såg ut som Hello Kitty och Snygg Piller. Värt ;)
Nu kollar jag på Det Okända och jag ska fortsätta kolla på det nu. Batteriet tar snart slut.
Ha det gött <3


Go dag i skolan idag

Publicerad 2010-04-14 15:13:46 i Min vardag,

Helt underbart väder idag ju! :) Vi har bara 3 lektioner på onsdagar så det är rätt soft. På engelskan så skulle vi snacka om en bok hela lektionen så hon sa inget om det med svenskan, det jag skrev i förra inlägget. Hon hade säkert glömt det ;) Vi tog massa bilder idag, jag ska lägga in några här, vet inte om jag lägger in alla. Ska lägga in dom på facebook iaf.
Nu ska jag kolla upp hur jag och mamma ska åka sen. Vi ska ju fixa pass till mig :)
Kramisar<3

 Catrin och Rola
 Lisa, jag, Josse och Rola
 Solen!<3
 Josse hoppar haha
 Blommor!
 Rola och Josse på bussen hem

Datakunskap

Publicerad 2010-04-14 09:27:34 i Min vardag,

Sitter i skolan och har datakunskap. Fässbergs mailen typ dampar så jag orkar inte jobba, jag har iaf gjort 1 uppgift och det är bra tycker jag ;) Ska snart ha engelska, ska hålla mitt svenska föredrag idag på engelskan men jag ska tjata så att jag får göra det imorgon istället för jag hade glömt av det så jag har inte övat :P
Sen ska vi steka i sooooolen lite, så sjukt gött. Och min kamera funkar igen! :D OH HAPPY DAY på det lixx. Det var nog bara att jag använde fel batterier till den.
Idag ska jag fixa pass :) Det ska bli lite små spännande ;)
Sen ikväll ska jag kolla på Det Okända , Leila bakar och White collar tror jag :)
Ha en underbar dag i solen!
Kramisar<3

Tisdagar är så tråkiga

Publicerad 2010-04-13 16:22:31 i Min vardag,

Tisdagar är alltid så tråkiga. Alltid så sega. Skolan var helt okej, inte så jättekul men men. Hade ingen engelska idag så vi slutade tidigare, vilket var rätt skönt. Nu ska jag strax åka och träna Kittens och sen har jag träning. Kramisar<3

Depp dag

Publicerad 2010-04-12 20:03:28 i Min vardag,

Hejsan. Idag i skolan var det helt okej. Sen efter skolan var jag med Brendon och sen när jag kom hem så har jag suttit vid datorn.
Idag har jag varit typ deppig hela dagen. Fick lust att börja stor gråta typ hela tiden, men jag höll mig. Ingen aning om varför men men.
Ska äta chicken nuggets sen och dricka fanta exotic :) Kl. 21.00 ska jag kolla på CSI och sen 22.00 ska jag kolla på Medium. Efter det ska jag nog lägga mig.
Vi har tydligen ingen engelska imorgon och det känns ju rätt gött. Hoppas att vädret blir super imorgon med.
Kramisar <3

Skola imorgon, åh vad kul haha

Publicerad 2010-04-11 20:32:50 i Min vardag,

Hellu, har nyss kommit hem från träningen. Idag har jag inte gjort så mycket. Brendon sov hos mig så jag har varit med honom. Träningen gick bra :) Gjorde flickis idag utan att tejpa foten, woho och det gjorde inte ont :D
Iaf inte när jag gjorde på air-tracket (stavning?). Sen så gjorde jag hjulning/rondat flickis utan pass en gång :) Hahha synd bara att jag gör nått knasigt, vet inte om jag gör hjulning eller rondat. Men det är meningen att jag ska göra hjulning flickis haha :P
Sitter och väntar på att mina chicken nuggets ska bli färdiga, mums. Sen ska jag duscha och sen ska jag nog lägga mig i sängen :)
Imorgon är det ju dags för skola igen, woho. Känner mig inte jättepepp precis men men, what to do. Det blir nog kul imorgon när man får träffa alla i klassen igen haha :) Hoppas att det blir lika gött väder imorgon.
Kramisar<3

8 april 2010

Publicerad 2010-04-08 17:16:57 i Min vardag,

Idag så sov jag till 12! Otroligt skönt, jag brukar alltid bli helt seg när jag gör det men det blev jag inte idag :) Men det kanske beror på att jag duschade skit länge och använde mitt spa paket från Lush :D
Sen la jag mig i sängen och läste ut boken vi läser i engelskan, Go ask Alice. Lite knepig men rätt bra ändå.
Vid tre tiden ungefär komma mamma hem och då åt vi ägg mackor och kollade på Ghost Wisperer. Sen har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn lite. Nu ska jag nog spela sims tror jag ;)
Nyss kom min morbror hit, och så var jag i mitt rum och så ropade mamma på mig. Så när jag kom in vardagsrummet sa hon att jag skulle ta telefonen och när jag skulle ta upp den så märkte jag att New Moon låg under den! :D Lycka säger jag bara! Den ska jag allt titta på ikväll! Hihihi nu är jag jätteglad :D
Nej, nu ska jag spela sims (a)
Kramisar!<3

7 april 2010

Publicerad 2010-04-07 16:12:20 i Min vardag,

Hejsan hoppsan! Det är såå otroligt härligt väder idag tycker jag! Man blir så glad när det är så fint haha :) Jag och mamma åkte och handlade runt 12, sen har vi fixat lite. Jag hjälpte henne lite med att plantera om blommor och sen så fixade vi lite i mitt rum. Ska nog spela lite sims nu tror jag hihi ^^
Kramisar<3

6 april 2010

Publicerad 2010-04-06 14:09:18 i Min vardag,

Har inte gjort så mycket idag , bara slappat. Ska snart kolla på tv med mamma och äta pannkakor. Efter det har jag tänkt att spela Sims. Får ta chansen när det ändå är lov hahaha. Ikväll är det tv tittande som gäller. Eftersom vi inte har några träningar under lovet så kan jag se på Desperate Housewifes ikväll :) Super.
Ha det gött, kramisar<3

Glad påsk!

Publicerad 2010-04-03 09:51:32 i Min vardag,

Ska snart åka iväg till Easter Cheer Camp. Det ska bli jättekul och spännande. Det är vi wildcats och så några från norge :) Ska träna från 11-18 och sen ska vi äta tacos tillsammans och kolla på cheerfilmer typ :)
Ha en underbar dag :)
Kramisar!<3

2 april 2010

Publicerad 2010-04-02 18:49:41 i Min vardag,

Hejsan hoppsan! Jag har inte haft tid att skriva något inlägg men nu är det ju lov och så, så nu kommer jag antagligen ha tid :) Idag är det ju långfredag, och den här dagen har verkligen varit lång. Har inte gjort så mycket alls, bara suttit vid datorn typ och läst en massa blogg inlägg. Eftersom jag inte har haft tid till att sitta vid datorn så hade jag rätt många inlägg att läsa hehe. Ska snart äta middag och sen ikväll ska jag kolla på tv och mysa med familjen :) Blir att kolla på Talang och Solsidan :thumbup: .
Imorgon och på söndag är det Easter Cheer Camp! Det ska bli jätteroligt :D Och på måndag är det Just Move It finalen, hoppas att vi vinner hehe :) Sen är det verkligen lov, ingen träning förrens på söndagen och det behövs lite vila nu känner jag.
Ha en go fredag, kramisar <3

 En härlig bild från DM när vi vann :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela