Sikken seg dag

Publicerad 2010-07-31 00:03:37 i Min vardag,

Det har regnat heeeela dagen, i princip. Visst det är jättemysigt med regn om man är med någon och typ kollar på film eller nått. Men annars? NEJ. Jag är en "vädermänniska" så vädret påverkar hur jag mår och mitt humör. Sånt här grått väder ger mig huvudvärk, jag kan hata allt och alla utan anledning och jag vet inte vad. Jag blir helt enkelt butter av dåligt väder och det är inte kul. Ska det regna så måste det hända roliga grejer annars funkar det inte för mig haha.
Så om jag säger såhär, jag vill hellre ha sol! :)
Någon som typ känner igen sig?

Bion igår

Publicerad 2010-07-30 12:30:03 i Min vardag,

Var ju på bio igår med Clara, mamma och Nisse. Vi såg Trollkarlens lärling, den var jättebra :D Helt klart värd att se.
Efter bion var jag och Clara hemma hos henne. Vi typ pratade och lyssnade på musik :)

Idag ska jag nog vara med Josse tror jag :)
Puss hej <3

Kläderna jag beställde från Nelly kom idag

Publicerad 2010-07-29 00:14:46 i Min vardag,

Idag har jag varit med Becca. Vi fikade i Haga sen åkte vi till Frölunda Torg och gick runt lite där. Becca köpte ett par träningsbyxor typ. Sen gick vi till Film Tajm och köpte Ben & Jerry's, mums :D Vi pratade massa och hade det trevligt :) Jag pratade massa om kläderna från Nelly och jag undrade när de skulle komma och så när vi kom hem till mig så låg de på min säng! Snacka om att jag blev glad så jag började provat allt och allt satt asbra! :D
Lyckat köp må jag säga!
Imorgon ska jag städa och sen på eftermiddagen ska jag, mamma, Nisse och Clara på bio :D Vi ska se Trollkarlens lärling. Den verkar grym (Y)
Nu ska jag sova :)
Natti natti

Horoskop

Publicerad 2010-07-24 21:18:08 i Min vardag,

Jag tror på horoskop och sånt, jag tycker sånt är jätteintressant :) Har kollat mitt horoskop inför imorgon, kolla bilden längre ner. Jag fattar inte hur man inte kan tro på sånt här fast det är väll tur att alla är olika haha. Det är ju så grymt ballt när man läser sitt horoskop och så stämmer det exakt! Det är ballt asså :D
Jag kollar mitt horoskop på en sida jag hittade: www.ditthoroskop.nu . Där hittade jag en grej som kallas kärleks-numerologi. Man skriver in när man är född och när personen man gillar är född och så ser man hur bra man passar ihop men hjälp av siffror. Jag tror det verkligen stämmer om jag jämför med resultaten jag har fått när jag kollade :o Galet häftigt.

 
Mitt horoskop inför imorgon, får se om det stämmer ;)

Freeedag

Publicerad 2010-07-23 13:58:12 i Min vardag,

Hopp så var det fredag, men det betyder ju typ inget när det är sommarlov. Alla dagar är ju "lediga" lixx. Efter jag hade vaknat så läste jag "boken" som är med i senaste nummret av Cosmopolitan. När jag hade läst färdigt det så insåg jag att jag får vänta en hel månad på fortsättningen, seeegt.
Det är jättevarmt idag :o Hoppas det är lika varmt imorgon för då ska jag och mamma åka och bada.
Jag har inte planerat något idag så jag antar att det inte lär hända så mycket.
Ska iaf kolla på film sen, gör det varje dag nu haha :)
Ha det gött i värmen ;)

Valentine's day

Publicerad 2010-07-23 02:11:30 i Min vardag,

Jag har precis kollat på Valentine's day. Den var riktigt bra tycker jag :D Man blev både glad och ledsen av filmen. Filmen handlar ju såklart om kärlek. Och jag älskar sånt. Jag längtar till jag möter Mr. Right.
Men tänk om jag inte gör det?... Får iaf hoppas att jag gör det någon dag ;)
Nu ska jag sova.
Natti natti.

Gjort om lite på bloggen

Publicerad 2010-07-22 20:49:24 i Min vardag,

Nu har hållt på med att göra om bloggen rätt länge :) Fixat lite saker och så, jag är ju inte hel nöjd men asså jag tycker verkligen att det är skit svårt :o Massa koder och bla bla.. Haha men någon gång ska den bli perfekt ;) Men det får ta sin lilla tid. Min header t.ex. är jag verkligen inte nöjd med, eller jo headern är jag nöjd med förutom bilden. Bilden är otroligt ful haha. Det ser ut som att jag har något i munnen vilket jag inte har utan jag bara gör en otroligt ful putning eller nått haha ;) Men iaf så jag får försöka ta en snygg bild någon dag så att jag kan byta header, eller också väntar jag tills september för då ska jag göra om mitt hår :) Men det återstår att se.
Nu sitter jag med en ansiktsmask och snart ska jag ta en dusch. Sen ska jag nog kolla på en av alla filmerna jag har laddat ner! Har laddat ner jättemånga och mer ska laddas ner ;) Jag älskar att kolla på film, särskilt när det typ är dåligt väder ute för det är så mysigt och det verkar som att det kommer börja åska eller nått snart :)
Nu ska jag tvätta bort ansiktmasken.

Jag har tråkigt

Publicerad 2010-07-22 15:13:17 i Min vardag,

Har slappat rejält hitills idag, jag har inte så mycket att göra. Imorse regnade det typ och nu är det strålande sol och jättevarmt, vädret är bra knasigt ändå :) Jag ska strax ta och byta kläder känner jag för det jag har på mig nu är alldeles för varmt. Eftersom jag än så länge inte har något att göra så funderar jag på att försöka fixa lite med bloggen, men jag får se :)
Ha det skönt <3

Jahopp

Publicerad 2010-07-22 00:44:45 i Min vardag,

Jag har inte så mycket att skriva om egentligen. Mitt liv är inte intressant, iaf inte just nu. Kan bara säga att jag har haft en lugn dag och nu ska jag kolla på Cry Baby tror jag eller någon annan film.
Natti natti <3

Rätt skön dag

Publicerad 2010-07-20 20:09:21 i Min vardag,

Jag och mamma åkte och handlade lite i förmiddags. Då fick jag det senaste nummret av Cosmopolitan :D Jag älskar verkligen den tidningen, det finns ingen bättre. Så jag läste ut den och lite sånt och sen efter det så åkte jag, mamma och Nisse in till stan. Vi kollade på Ostindefararen, fikade, köpte filmer, kollade i några affärer och sen åt vi middag. Riktigt skön dag faktiskt :)
Jag fick 1 film, resten köpte mamma. Jag fick Mio min mio , det var min favoritfilm när jag var liten och jag har bara den på VHS och våran VHS är sönder. Men nu har jag ju den på DVD! :D Så jag ska kolla på den sen. Har laddat ner massa filmer också som jag ska titta på ikväll hade jag tänkt :)
Hade tänkt att ta en dusch strax och skrubba kroppen för jag och mamma köpte skrubbhandskar idag :) Har hört att det är bra. Och så hoppas jag på fint väder imorgon för jag vill sola! Och ingen blåst heller helst.
Ha det gött <3

 Bästa tidningen ever.

Trööööttt

Publicerad 2010-07-20 09:58:57 i Min vardag,

Jag är ganska trött känner jag. Jag sov hos Josse inatt och vi sov typ 3 timmar haha.. Inte braa. Jag ska snart åka och handla med mamma. Och sen kanske jag, mamma och Nisse(min morbror) ska åka in till stan och kolla på Ostindiefararen eller va båten heter. Helt okej lixx.
Jag tror inte det händer så mycket idag.
Vill bara poängtera att jag är så jävla trött på killar just nu.

Letters to Juliet

Publicerad 2010-07-18 15:50:50 i Min vardag,

Jag är helt galet trött. Så ska snart sova middag hade jag tänkt ;) Hehe. Har haft en go helg :)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och typ ta hand om mig själv, typ hårinpackning, fotbad och lite sånt hade jag tänkt. Känner att det behövs.
Rätt snart kommer filmen Letters to Juliet på bio. Jag måste bara se den, jag har inte ens kollat på trailern än men jag ska se den ändå. För eftersom Amanda Seyfried är med i den så kan den inte vara dålig. På min lista över bästa kvinnliga skådespelare så ligger hon lätt längst upp på toppen.
Så den ska jag bara se :) Nej nu ska jag gå på toa och sen ska jag sova middag! ;)
Pöööss <3

Nöff

Publicerad 2010-07-15 13:13:25 i Min vardag,

Kom typ nyss hem från Clara, sov hos henne. Vi åkte inte ut med hennes båt. Innan vi gick och la oss kollade vi på Starstruck. Det var första gången jag såg den och jag tyckte att det var jättebra! :o Är man liiiite barnslig så är man ;) Ska duscha om en stund, men just nu orkar jag inte röra på mig. Man blir så seg av dåligt väder.
Juste jag får damp på att Spotify typ inte fungerar, eller ja den hackar -.-
Puss hej <3


 Hahaha

Sol! Eller?

Publicerad 2010-07-14 10:11:40 i Min vardag,

För typ 2 sekunder sedan såg jag en solglimt i allt det gråa! Förhoppningsvis kommer det mer. Jag känner iaf värmen komma smygande.. Iaf kvav värme.. Haha. Jag ska hänga med Clara ut med båten tills imorgon och då vill man ju kunna sola. Så solen måste titta fram sen! Just nu sitter jag bara och väntar, har ingenting att göra haha -.-' Ska nog ta och spela något spel eller nått haha.
Pöss <3

Tråkig dag

Publicerad 2010-07-13 18:06:02 i Min vardag,

Jag hatar dagar när vädret är som det har varit idag. Jag blir så seg och trött i huvudet då. Och det blir inte bättre av att man inte vet vad man ska göra -.- Haha. Jag har iaf inte gjort så mycket idag. Blev väckt av att en kille från antisimex ringde på dörren. Min väckarklocka hade nämligen inte ringt! Han fixade en grej på våran balkong för det var getingar som höll på att bygga bo där. Sen har jag inte gjort så mycket. Jag laddade ner Jennifers body förut så jag kollade på den, och den var jättebra tycker jag! :D Jag älskar Amanda Seyfried. Hon är grym :D
Nu ska jag rita lite.
Puss <3

Hejsan hoppsan

Publicerad 2010-07-12 12:29:26 i Min vardag,

Haha jag har inte haft tid att skriva. Har varit med Josse typ hela helgen :D Vi har solat, badat och varit med kompisar. Jag har inte så mycket att skriva förutom att jag ska duscha nu och sen ska jag vara med Clara :)
Vi ska schteeka i hennes trädgård (y)
Pöss <3

Mums

Publicerad 2010-07-09 12:55:23 i Min vardag,

Sitter och äter melon och jordgubbar :) Väldigt mumsigt. Solen skiner idag och det känns bra. Ska inte göra nått speciellt idag, bara slappa. Iaf tills Josse slutar jobba för då ska vi träffas :)
Kram <3

 Mums!

Kom hem idag

Publicerad 2010-07-08 18:40:18 i Min vardag,

Det var underbart med Clara ute med båten. Vi sola massor och så bada vi lite. Jag skulle dyka ner efter en grej och då typ skar jag upp min lilltå och skrapade upp lite på låret :( Jävlar va min tå blödde och sved. Claras mamma sa att jag skulle hålla tån i vattnet för att saltvatten var bra för såret och efter en stund när jag hade hållt tån i vattnet så kom jag tänka på att hajar dras till blod och då tog jag upp tån illa kvickt! Haha jag är så töntig :D Igår kollade jag, Clara, Mattias och Lucas på matchen mellan tyskland - spanien. Jag och Clara var helt galna och vi blev superglada när Spanien vann! :D Woho!
Såg en säl igår, första gången jag såg en säl ute i naturen. Den var jättesöt och tjock :D
Vi kom hem idag runt typ 12. Jag gick hem efter vi hade ätit frukost. Då packade jag upp och duschade och lite sånt. Sen när mamma kom hem så åkte vi till Media Markt och så fick jag ett par Hello Kitty hörlurar :D Och ett par vanliga rosa till min ipod. Mamma är trött på musiken jag lyssnar på så därför fick jag dom + att jag hade varit så duktig och städat (a) Det lönar sig att vara snäll :)
Ikväll ska jag nog titta på en snyftare och dricka cola. Känner mig lite nere (kill-problem). Jag hatar att man måste glömma och komma över personer när man inte vill. Orättvist. Kärlek är för komplicerat. Det borde inte vara så komplicerat.

 Mina nya hörlurar :D

 Nya hörlurar till ipoden :D

Väntar på att Clara ska komma hem

Publicerad 2010-07-06 19:46:46 i Min vardag,

Jag sitter här och lyssnar på musik och väntar på att Clara ska komma hem. Jag har inte orkat packa än, ska göra det strax.
Jag har varit med Emilia idag ju och vi hade kul :) Vi prata massa och käka mc'flurry marängswiss 2 gånger, eller hur det nu stavas :) Hehe. Strax ska jag nog käka melon och jordgubbar, mums (y)
Nej nu måste jag packa!
Kraam <3

 Två grillade haha!

Jag känner mig duktig

Publicerad 2010-07-06 12:33:31 i Min vardag,

Jag ställde min väckarklocka på 8 imorse och då gick jag upp och satte igång med att städa hela lägenheten. Och jag blev klar typ 12 så det tog en stund. Och mamma har ingen aning om att jag har gjort detta så det ska bli kul att överraska henne :D Hehe. Om en halvtimme ungefär ska jag ta spårvagnen till scandinavium och träffa Emilia. Vi ska kolla om betygen har kommit upp, fast jag tror dom kommer upp imon. Och sen ska vi dra hem till mig :) Det ska bli kul.
Ikväll ska jag hänga med Clara ut med båten :D Woho! Det är alltid kul, och härligt. Man typ flyr från vardagen lite, underbart. Kommer hem på torsdag igen tror jag det var. Får hoppas att det är sol, eller iaf att det är varmt så att man kan bada :)
Nu ska jag fixa lite småsaker innan jag ska gå.
Ha en härlig dag! :)

depp

Publicerad 2010-07-05 20:09:13 i Min vardag,

Jag känner mig helt depp. Jag har ont i huvudet och känner att jag har go lust att stoppa ner mitt huvud i en sandlåda och inte ta upp det förrens den här veckan är över. Det hade varit rätt bra. Men det går ju inte.
Jag hatar KÄRLEK. Det kan hur lätt som helst förstöra ens dag. Piss.
Imorgon ska jag iaf följa med Clara ut med båten, då slipper man vardagen lite. Och just nu behövs det verkligen.

Usch

Publicerad 2010-07-05 12:03:52 i Min vardag,

Det är getingar som typ håller på att göra ett bo precis ovanför där våran balkong slutar typ! Så jag vågar inte ha balkongdörren öppen typ :o Mamma ska ringa dom som sköter sånt så dom får komma hit och fixa det! Usch.. Jag tycker getingar är så himla äckliga och läskiga. :(


 USCH :(

Byxdressen var slut

Publicerad 2010-07-04 21:06:44 i Min vardag,

Jag blir galen på att byxdressen var slut i stan. Och här i frölunda finns den inte i min storlek. Jag tror jag tar och beställer hem den från nätet snart för jag vill verkligen ha den. Åt middag hos morfar idag sen har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på film haha. Nu ska jag nog ta en dusch, sen ska jag hitta på nått att pyssla med.
Puss <3

Ska till stan med Rochella

Publicerad 2010-07-04 12:00:34 i Min vardag,

Morsning korsning! Idag vaknade jag och kände mig väldigt seg, det beror antagligen på vädret. Det är mulet, grått och trist ute. Jag orkar inte göra mig i ordning typ men det måste jag börja göra nu haha för jag ska träffa Rochella om en timme. Vi ska in till stan för jag vill kolla om jag hittar byxdressen. Jag ska ha den och så är det bara! Jag tänker gå runt till varenda Lindex i Göteborg för att hitta den. Haha nej.. men nästan ;)
Det ska bli kul att träffa Rochella idag :)
Får hoppas att det blir en bra dag idag.
Nu måste jag göra mig i ordning!
Puss <3 

 Utanför mitt fönster, grått och trist!

Haha kul att jag har koll

Publicerad 2010-07-04 00:47:46 i Min vardag,

Jag kollade ju på Scary Movie 2 förut och då insåg jag att jag aldrig hade sett den förut! Haha kul att jag har koll ;) Jag tyckte faktiskt inte den var så bra :O Jag tycker 3:an är helt klart bäst, och 4:an är också bra :) Synd att dom inte kör dom på tv också. Nej nu ska jag nog sova. Imorgon ska jag som sagt träffa Rochella och då ska vi in till stan, då hoppas jag att jag hittar byxdressen i min storlek!
Natti natti <3

 Scary Movie 2

En härlig lördag

Publicerad 2010-07-03 21:57:46 i Min vardag,

Har ju varit på Claras konfirmation idag :D Konfirmationen tog lite mer än 1 timme och sen efteråt hade Clara och hennes kusiner typ mottagning i Högsbo församlingshem :) Hennes 2 kusiner Emilia och Carolina blev också konfirmerade idag så de 3 hade mottagningen tillsammans. Det var trevligt. Jag tog spårvagnen hem runt halv 5 och sen träffade jag Johan en stund :) När han gick kollade jag på Kärleken checkar in. Sen har jag ätit middag och köpt chips till Scary Movie 2 som kommer idag! Den kommer på kanal 5 kl. 22.00 :D Ska bli kul att kolla på den, kommer inte ihåg den hehe. Ska käka chips till, är man en liten tjockis så är man ;)
Jag är på jättebra humör idag med! Woho säger jag bara :D Det känns som att mitt liv bara kommer bli bättre och bättre, vi får hoppas att jag har rätt haha :)
Imorgon ska jag träffa Rochella, vi ska in till stan. Har inte träffat henne på typ 1 år tror jag?! Ska bli kul :)
Nej nu måste jag rusa till tv:n med chipspåsen!
Puss<3

Ska på konfirmation idag

Publicerad 2010-07-03 11:41:19 i Min vardag,

Om ungefär 1 timme så hämtar Josse och hennes pappa mig och då ska vi åka till Kaverös kyrka. Där konfirmerar sig både Clara och Sofia idag :) Jag har aldrig varit på en konfirmation förutom min egen så det ska bli intressant haha. Kommer inte ihåg hur det går till :P Efter det har Clara bjudning typ och den ska jag vara med på.
Jag har en gul klänning på mig idag så jag känner mig somrig :)
Igår kväll när jag gick och la mig så var jag på jättebra humör och när jag vaknade idag så var jag också på jättebra humör! Det var jättelängesen det var så, så det känns ju jättebra :D
Nu måste jag blåsa mitt hår så det blir torrt.
Ha en go lördag! :)
Kraaam <3

Underbara dag!

Publicerad 2010-07-02 21:00:50 i Min vardag,

Åh åh åh allt känns jättebra! Har haft en helt underbar dag. Började ju med provet, det kändes som det gick rätt bra ändå :) Får åka in nästa vecka om kolla om jag har fått G. Efter provet gick jag och Emilia och hämtade ut våra biobiljetter och sen mötte vi upp Sofia på donken. Käkade där och sen gick vi till bion :) Jag och Emilia köpte onödigt mycket snacks och popcorn, det är ofta jag gör det misstaget haha! Vi såg ju Killers, den var skitbra rent ut sagt! Hahaha den ska jag ha när den kommer ut! Säger bara en sak.. Jävlar va Aston Kutcher är snygg :O Jag har aldrig tyckt det innan men nu, asså shiiit :D
Efter bion när jag var hemma och så, så åkte jag och mamma och Nisse runt lite och de köpte mat. Har nyss läst lite bloggar och nu ska jag kolla på Scary Movie 1 :D
Puss<3

Idag gäller det

Publicerad 2010-07-02 10:22:39 i Min vardag,

Det känns som att min domedag är här eller något haha. Jag måste erkänna att jag är nervös inför provet. Jag vill så gärna få G i matten. Annars har jag ju spenderat 3 veckor av mitt "sommarlov" till plugg helt i onödan. Och den tanken känns ju inte jättekul. Provet börjar 12.00 och man får 4 timmar på sig. Jag vet att jag inte kommer sitta där i 4 timmar, jag kommer ju t.ex. inte göra MVG uppgifterna. Så 15.45 är det bio time. Jag, Emilia och Sofia ska kolla på Killers. Den verkar ju jättebra! Så får hoppas att den är det. Vi fick grymma platser haha, det var nämligen bara 3 andra eller något som var bokade när jag bokade. Så vi sitter typ exakt i mitten, perfekt ;)
Det är kaos i mitt huvud just nu av många anledningar och det suger, men jag får hoppas att allt löser sig.
Juste! Igår va ju jag och mamma oc köpte konfirmationspresent till Clara och sen åkte vi till 421 för att gå in på Lindex och kolla efter byxdressen jag ska köpa. Det fanns massa i storlek 40 och en 38:a och jag behöver 36 -.- Så jag får åka in till stan och kolla efter den. Men iaf så gick vi in på HM. Och där hitta mamma 2 toppar till sig och så fick jag också en. Den är skitfin tycker jag :D
Nu ska jag fixa lite och sen ska jag vänta på att klockan går så att jag kan åka till skolan haha.
Puss <3

 Bild från igår

Slutprov imorgon!

Publicerad 2010-07-01 12:00:24 i Min vardag,

Underbart! Nu är det bara provet kvar imorgon sen får jag mitt sommarlov! :D Jag hoppas verkligen att jag får G. Men annars kanske läxorna räddar mig för på dom har det ju gått jättebra. Vi hade läxförhör idag på funktioner och där fick jag bara 1 fel ;) Synd bara att jag kollade fel på en grej annars hade jag fått alla rätt -.- Men men jag är nöjd ändå :D
Nu har jag ätit lite och så. Sen när mamma kommer hem ska vi åka och köpa en konfirmations present till Clara för hon konfirmerar sig på lördag :) Och så ska jag se om jag hittar byxdressen i min storlek ;) Hoppas det.
Sen ska jag bara plugga hela dagen, riktigt segt men men bara 1 dag kvar så det är ju värt det.
Nu ska jag se om jag får till någon bra bild på lilla mig haha och sen ska jag plugga :)
Pöss <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela